Za Enriqueom Iglesiasom lude žene diljem svijeta, iako njegovo srce pripada samo Anni Kournikovoj.

Galerija


Za latino pjevačem lude žene diljem svijeta.

Vezani članci Mate Bulić Kralj dijaspore proslavio rođendan na spektakularnom koncertu: "Bilo je previše emocija i ganulo me do suza" Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Otkazan koncert i bijesni obožavatelji: Eventim otkrio što je s povratom novca od ulaznica za Enriquea

Radi se o 43-godišnjem Enriqueu Iglesiasu za kojeg je opće poznato kako je miljenik ženske publike diljem svijeta, a čini se kako su njime posebno zaluđene obožavateljice u Ukrajini.

Glazbenik je nedavno nastupao u Kijevu, a tradicionalno je izvukao jednu obožavateljicu na pozornicu i sve bi to bilo sasvim normalno da duo nije izmijenio nekoliko prestrastvenih poljubaca koje je uhvatila kamera.

Nakon toga, snimili su i nekoliko selfieja, a vjerujemo kako će dotična ovaj koncert pamtiti čitav život.

Podsjetimo, Enrique je od davne 2001. godine u vezi s bivšom tenisačicom Annom Kournikovom koju je upoznao na setu spota za pjesmu "Escape". Iskre su počele frcati već na setu, a par je brzo počeo hodati. Iako su zaručeni već dugi niz godina, par nikada nije stao pred oltar, a u prosincu 2017. godine na svijet su stigli blizanci Nicholas i Lucy.

Enrique Iglesias (Foto: Screenshot YouTube)
Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Anthony Harvey/Press Association/PIXSELL) Foto: Anthony Harvey/Press Association/PIXSELL

U intervjuu 2010. godine Enrique je objasnio zašto ljubi svoje obožavateljice na koncertima. "Postanem jako uzbuđen kada se popnem na pozornicu. Ne radim to uvijek, već samo kad sam raspoložen. Bez jezika", iskreno je rekao.