sretni roditelji

Skrivali trudnoću i rođenje djeteta: Pjevač i bivša tenisačica otkrili ime kćeri, dobila je i ruski nadimak

Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Instagram) +0 Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Galerija

Enrique Iglesias i njegova partnerica Anna Kournikova treće dijete dobili su 30. siječnja ove godine.

Enrique Iglesias i njegova partnerica Anna Kournikova dobili su 30. siječnja ove godine kćer, a tri tjedna kasnije otkrili su i njezino ime.

Pogledaj i ovo Anna Kournikova (Foto: Instagram) Skrivaju privatni život Tajila je da čeka treće dijete s latino zavodnikom, a sada je objavila njihove preslatke fotografije

Djevojčicu su nazvali Mary, a ruski joj je nadimak Masha, ispričao je pjevač za časopis People. 44-godišnji pjevač i njegova 38-godišnja djevojka roditelji su i dvogodišnjih blizanaca Lucy i Nicholasa.

Popularni pjevač komentirao je i da ga je bilo strah kako će blizanci reagirati na mlađu sestru, a kaže da imaju i dva psa te im je u kući cijelo vrijeme kaos.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Podsjetimo, Enrique i Anna nikada nisu potvrdili da čekaju treće dijete, a vijest je slučajno otkrio njegov brat u jednom radijskom intervjuu. Pjevač je nekoliko dana kasnije potvrdio sretne vijesti.

"Moje sunašce", napisao je pored fotografije na kojoj drži kćerkicu, a saznalo se i kako je bebica rođena 30. siječnja. Dvije fotografije ubrzo je podijelila i Anna na svom Instagramu. Tenisačica i pjevač vrlo su tajnoviti kad je riječ o njihovu privatnom životu, a vijest da će dobiti treće dijete nikada nisu službeno ni potvrdili.

Enrique je inače prije nekoliko dana objavio i da kreće na turneju s Rickyjem Martinom, a objavili su i datume kada ih publika može poslušati uživo.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio +0 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Ivana Paradžiković, emisija "Provjereno" i serija "Na granici" dobitnici su prestižne nagrade Zlatni studio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene