Enrique Iglesias i Anna Kournikova postali su roditelji po treći put, a da nikadanisu ni potvrdili sretne vijesti.

Galerija


Glazbenik Enrique Iglesias napokon je potvrdio rođenje trećeg djeteta fotografijom na Instagramu.

Vezani članci Chloe Sevigny Holivudsku glumicu nekad su povezivali s 23 godine mlađim, a sada čeka prvo dijete s markantnim Sinišom iz Zagreba Ana Nikolić Pjevačica drastično smršavjela jer je opet htjela biti najzgodnija na Balkanu, no put je bio trnovit

Podsjetimo,tek se nedavno saznalo kako njegova partnerica, bivša tenisačica Anna Kournikova čeka njihovo treće dijete, a desetak dana kasnije njegov se brat u radijskom intervjuu izlanuo kako je ljepotica i rodila u strogoj tajnosti.

"Moj brat sada ima troje djece i jako je sretan", ispalio je, a pjevač je fotografijom iz rodilišta sada potvrdio kako je postao ponosni tata po treći put.

"Moje sunašce", napisao je pored fotografije na kojoj drži kćerkicu, a saznalo se i kako je bebica rođena 30. siječnja. Dvije fotografije ubrzo je podijelila i Anna na svom Instagramu.

Tenisačica i pjevač vrlo su tajnoviti kad je riječ o njihovu privatnom životu, a vijest da će dobiti treće dijete nikada nisu službeno ni potvrdili.

Podsjetimo, Anna i Enrique vezu su započeli 2001. godine nakon što su se upoznali na snimanju spota za njegovu pjesmu "Escape". Svoju privatnost čuvaju daleko od medija i javnosti, uključujući i ljubavnu vezu, tek ponekad objave neku snimku djece na profilima na Instagramu.

Blizanci Nicholas i Lucy na svijet su stigli u prosincu 2017. godine.

Čestitamo!

Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog