Čestitamo!

Za trudnoću ruske ljepotice nitko nije znao, no njezin suprug sada je potvrdio rođenje trećeg djeteta

Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) +0 Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Galerija

Enrique Iglesias i Anna Kournikova postali su roditelji po treći put, a da nikadanisu ni potvrdili sretne vijesti.

Glazbenik Enrique Iglesias napokon je potvrdio rođenje trećeg djeteta fotografijom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Anna Kournikova (Foto: Instagram) Skrivali trudnoću Kournikova demantirala da im je djecu rodila surogat majka: Objavila prvu fotografiju s trudničkim trbuhom

Podsjetimo,tek se nedavno saznalo kako njegova partnerica, bivša tenisačica Anna Kournikova čeka njihovo treće dijete, a desetak dana kasnije njegov se brat u radijskom intervjuu izlanuo kako je ljepotica i rodila u strogoj tajnosti.

"Moj brat sada ima troje djece i jako je sretan", ispalio je, a pjevač je fotografijom iz rodilišta sada potvrdio kako je postao ponosni tata po treći put.

"Moje sunašce", napisao je pored fotografije na kojoj drži kćerkicu, a saznalo se i kako je bebica rođena 30. siječnja. Dvije fotografije ubrzo je podijelila i Anna na svom Instagramu.

Tenisačica i pjevač vrlo su tajnoviti kad je riječ o njihovu privatnom životu, a vijest da će dobiti treće dijete nikada nisu službeno ni potvrdili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Podsjetimo, Anna i Enrique vezu su započeli 2001. godine nakon što su se upoznali na snimanju spota za njegovu pjesmu "Escape". Svoju privatnost čuvaju daleko od medija i javnosti, uključujući i ljubavnu vezu, tek ponekad objave neku snimku djece na profilima na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Blizanci Nicholas i Lucy na svijet su stigli u prosincu 2017. godine.

Čestitamo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene