Enrique Iglesias i Anna Kournikova postali su roditelji po treći put, a da nikadanisu ni potvrdili sretne vijesti.

Galerija


Glazbenik Enrique Iglesias napokon je potvrdio rođenje trećeg djeteta fotografijom na Instagramu.

Vezani članci Anna Kournikova Tajila je da čeka treće dijete s latino zavodnikom, a sada je objavila njihove preslatke fotografije Anna Kournikova (Foto: Instagram) Kournikova demantirala da im je djecu rodila surogat majka: Objavila prvu fotografiju s trudničkim trbuhom

Podsjetimo,tek se nedavno saznalo kako njegova partnerica, bivša tenisačica Anna Kournikova čeka njihovo treće dijete, a desetak dana kasnije njegov se brat u radijskom intervjuu izlanuo kako je ljepotica i rodila u strogoj tajnosti.

"Moj brat sada ima troje djece i jako je sretan", ispalio je, a pjevač je fotografijom iz rodilišta sada potvrdio kako je postao ponosni tata po treći put.

"Moje sunašce", napisao je pored fotografije na kojoj drži kćerkicu, a saznalo se i kako je bebica rođena 30. siječnja. Dvije fotografije ubrzo je podijelila i Anna na svom Instagramu.

Tenisačica i pjevač vrlo su tajnoviti kad je riječ o njihovu privatnom životu, a vijest da će dobiti treće dijete nikada nisu službeno ni potvrdili.

Podsjetimo, Anna i Enrique vezu su započeli 2001. godine nakon što su se upoznali na snimanju spota za njegovu pjesmu "Escape". Svoju privatnost čuvaju daleko od medija i javnosti, uključujući i ljubavnu vezu, tek ponekad objave neku snimku djece na profilima na Instagramu.

Blizanci Nicholas i Lucy na svijet su stigli u prosincu 2017. godine.

Čestitamo!

Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog