razmišlja o drugim opcijama

Hrvatska zečica koja zarađuje na popularnoj stranici za odrasle o zabrani eksplicitnog seksualnog sadržaja: "Imat ćemo znatan porast sponzoruša"

Ena Čobanov Friedrich - 2 Ena Čobanov Friedrich - 2 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Čobanov Friedrich - 2 Ena Friedrich Ena Friedrich (Foto: Instagram) Ena Friedrich (Foto: Instagram) Ena Friedrich (Foto: Instagram) Ena Friedrich (Foto: Instagram) Ena Friedrich (Foto: Instagram) +0 Ena Friedrich (Foto: Instagram) Galerija

Ena Friedrich već neko vrijeme zarađuje na stranici OnlyFans, a sada je za Šibenik.hr prokomentirala zabranu eksplicitnog seksualnog sadržaja koja stupa na snagu 1. listopada.

Bivša Playboyeva zečica, Primoštenka Ena Friedrich Čobanov, koja se proslavila i sudjelovanjem u showovima "Ljepotice i genijalci" te "Farma: More i maslina" već neko vrijeme zarađuje od eksplicitnih videa na popularnoj 18+ stranici OnlyFans.

Pogledaj i ovo Kristina Penava Mandarina Kakva ekipa! Bujne domaće ljepotice koje su dobro poznate javnosti skupa su pozirale u oskudnom donjem rublju pa objavile fotku

No internetska platforma za odrasle uskoro uvodi zabranu objave eksplicitnog seksualnog sadržaja, a Ena je za Šibenik.in otkrila što misli o tome.

"Hvala Bogu pa nisam sve polagala samo na tu stranicu, nego držala otvorene i neke druge opcije što se posla tiče", kazala je i dodala kako poznaje puno cura koje su zbog gubitka posla tijekom pandemije bile primorane upustiti se u pornografiju i odabrale su OnlyFans. Uvjerena je i da će iste sada potražiti druge slične aplikacije kao način zarade, a priznaje da o tome već razmišlja i sama.

"Ne želim biti negativna, ali ako se ubrzo ne nađe neka alternativa, imat ćemo znatan porast sponzoruša", smatra Ena koja, unatoč zabrani, namjerava zadržati profil na stranici OnlyFans.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ena Friedrich (Čobanov) 🐑 (@enafriedrich1)

Tvrtka sa sjedištem u Londonu priopćila je da je odluku o zabrani eksplicitnog seksualnog sadržaja, koja stupa na snagu 1. listopada, donijela na zahtjev partnerskih banaka i drugih financijera.

"Kako bi osigurali dugoročnu održivost platforme i zadržali uključivu zajednicu kreatora i obožavatelja, moramo unaprijediti smjernice", stoji u priopćenju.

U kompaniji dodaju da će korisnici moći objavljivati sadržaj koji sadrži golotinju ako je to u skladu s politikom OnlyFansa.

Platforma osnovana 2016. doživjela je procvat tijekom pandemije covida-19 i ima 130 milijuna korisnika.

OnlyFans je ranije ovaj tjedan objavio da pokreće novu video platformu OFTV na kojoj će korisnici moći objavljivati sadržaj vezan za fitness, kuhanje, zabavu i glazbu. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene