Ena Friedrich i Kristina Mandarina dale su naslutiti u svojim objavama na Instagramu da uskoro zajedno ulaze u show koji je izazvao kontroverze zbog tučnjava, žestokih svađa i seksa pred kamerama.

Galerija


Bivša Playboyeva zečica Ena Friedrich (34) i Kristina Mandarina (22), kako se čini, ulaze skupa u kontroverzni srpski show "Parovi". 

Vezani članci Kristina Penava - 2 Kristina Mandarina u novom golišavom izdanju sa zanimljivim rekvizitom objasnila pratiteljima što je za nju neprocjenjivo Kristina Penava Kristini Mandarini zasmetala golišava fotka Lidije Bačić pa ju je javno prozvala da ju kopira: "Još jedna u moru"

Naime, pohvalile su se time na Instagram storyjima. "Gledamo se u petak 25.6. u 23 sata. 'Parovi'", napisala je Kristina i označila Enu. Zatim je Friedrich podijelila njezin story i samo dodala: "Vidimo se". 

"Parovi" se emitiraju od 2010. i jedan su od najdugovječnijih showova u Srbiji i šire. Reality je postao kontroverzan i o njemu se pročulo diljem svijeta zbog tučnjava, žestokih svađa i seksa pred kamerama. 

Inače, Ena i Kristina su prošle godine sudjelovale u popularnom showu "Farma" Nove TV. Bivša Playboyeva zečica je izašla prva zbog trudnoće i jer joj je doktor rekao da mora mirovati. U ožujku ove godine je rodila sina. 

Kristina se nedavno pohvalila da se vratila svom poslu na štandu koji ju je proslavio 2019. No sada ne prodaje agrume nego lubenice, trešnje i dinje kojima je sezona. 

Teško joj je pao razvod od 32 godine starijeg moćnog odvjetnika, još je trpjela i napade da je samo željna njegovog novca

Nevjerojatno je koliko se promijenio nakon izlaska iz zatvora, jako nalikuje slavnom ocu o kojem je svašta odao, a priredio je show nasred ulice