Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su posljednje sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji je u finalu ovogodišnjeg Zlatnog studija u kategoriji Najbolja TV emisija.

Galerija


Slavka Sobina i Gabrielu Pilić pamtimo kao pobjednike posljednje sezone showa Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Upravo je "Ples sa zvijezdama" u finalu ovogodišnjeg Zlatnog studija u kategoriji najbolje TV emisije.

Vezani članci Ivan Šarić Stare fotke danas poznatog Hrvata pravi su urnebes! Bez brade i s drugačijom frizurom teško ga je prepoznati na prvu Slavko Sobin Sobin se prisjetio trenutka zbog kojeg je umalo proplakao, o ovome dosad nije pričao

U finalu su i emisija "Provjereno" u istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najboljeg reality showa, serija "Na granici" u kategoriji najbolje domaće TV serije te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

No vratimo se još malo na veličanstvenu posljednju sezonu "Plesa sa zvijezdama" u kojoj su Gabriela i Slavko doista bili sjajni te zasluženo odnijeli pobjedu. Osim pehara, kući su nakon završetka showa odnijeli brojne uspomene, a postali su i bliski prijatelji.

Pred našim su se kamerama prisjetili svojih nastupa, a to je u njima probudilo i emocije.

Što su si sve "istepali" u Nova Buzz throwbacku točno godinu dana nakon prve probe, pogledajte u našem videu!

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.