Obožavamo ih!

Emotivan trenutak pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'' pred kamerama: ''Ti izvlačiš nešto lijepo iz mene''

Gabriela Pilić i Slavko Sobin Gabriela Pilić i Slavko Sobin Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Slavko Sobin Gabriela Pilić i Slavko Sobin Gabriela Pilić i Slavko Sobin Slavko Sobin i Gabriela Pilić Slavko Sobin i Gabriela Pilić Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: IN Magazin) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +0 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Galerija

Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su posljednje sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji je u finalu ovogodišnjeg Zlatnog studija u kategoriji Najbolja TV emisija.

Slavka Sobina i Gabrielu Pilić pamtimo kao pobjednike posljednje sezone showa Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Gabriela Pilić i Slavko Sobin Što je to bilo? Slavko i Gabriela progovorili o trenutku o kojem su dosad šutjeli: “Ti si tu opsovao, ja sam lupila o vrata”

Upravo je "Ples sa zvijezdama" u finalu ovogodišnjeg Zlatnog studija u kategoriji najbolje TV emisije.

U finalu su i emisija "Provjereno" u istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najboljeg reality showa, serija "Na granici" u kategoriji najbolje domaće TV serije te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

No vratimo se još malo na veličanstvenu posljednju sezonu "Plesa sa zvijezdama" u kojoj su Gabriela i Slavko doista bili sjajni te zasluženo odnijeli pobjedu. Osim pehara, kući su nakon završetka showa odnijeli brojne uspomene, a postali su i bliski prijatelji.

Pred našim su se kamerama prisjetili svojih nastupa, a to je u njima probudilo i emocije.

Što su si sve "istepali" u Nova Buzz throwbacku točno godinu dana nakon prve probe, pogledajte u našem videu!

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene