Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su posljednje sezone showa "Ples sa zvijezdama" koji je u finalu ovogodišnjeg Zlatnog studija u kategoriji Najbolja TV emisija.

Galerija


Slavka Sobina i Gabrielu Pilić pamtimo kao pobjednike posljednje sezone showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", a svojih najboljih trenutaka iz showa prisjetili su se pred našim kamerama.

Vezani članci Dobitnici Zlatnog studija Ivana Paradžiković, emisija "Provjereno" i serija "Na granici" dobitnici su prestižne nagrade Zlatni studio! Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Savršen par: Slavko Sobin posvetio emotivnu objavu plesnoj partnerici Gabrijeli

Komentirali su svoje plesove, pokrete, frizure i stajlinge, oko čega su se najviše mučili, ali i čija riječ je uvijek zadnja obzirom da su oboje veliki perfekcionisti.

Cijeli razgovor s njima pogledajte u našem videu!

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji najbolje TV emisije, a u finalu su i emisija "Provjereno" u toj istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najbolji reality show, serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

Malo toga je sakrila: Dekolteom do pupka i uvježbanim tijelom osvojila crveni tepih