Troje novih finalista Supertalenta su Transform Crew, Marko Antolković i Benjamin Iličić. Prve njihove izjave nakon proglašenja uzela je Mia Kovačić za emisiju ''Backstage s Miom'' koju možete gledati na YouTube kanalu Nove TV.

Galerija


Majin zlatni gumb – plesna skupina Transform Crew u drugoj emisiji uživo showa Supertalent oduševila je žiri i publiku svojom moćnom koreografijom, a najponosnija na njih bila je Maja:

Vezani članci Mia Kovačić i Benjamin Iličić (Foto: Dnevnik.hr) Talentirani državni prvak kojeg je Hrvatska zavoljela na prvu progovorio o nadama za sport kojim se bavi Transform Crew (Foto: Instagram) Oni su napravili presedan i učinili ono što smo mislili da je nemoguće: "To nije mala stvar"

''Ja sam toliko ponosna, sretna, sad sam tako gladna od nervoze! Toliko je bilo suludo dobro, presavršeno!'' rekla im je.

Davor je odlučio njihov nastup opisati s tri riječi: mračno, moćno i emotivno.

''Ja sam gledala jednu uznemirujuću plesnu priču, ja sam gledala moćnu gomilicu ljudi koja ne pleše, već živi plesnu umjetnost. Naprosto vrlo često pomislimo da kostimi, rasvjeta, glazba, tekst su šminka na van koja će publiku zavarati, vama sve navedeno i ne treba. Suštinski svaki od vas na ovoj sceni je bezobrazno talentiran!" pohvalila ih je Martina.

Nakon proglašenja finalista voditelj ove ekipe sve je pohvalio i rekao iskreno što misli o njihovu uspjehu, a kamere emisije ''Backstage s Miom'', koju gledatelji mogu pratiti na YouTube kanalu Nove TV, sve su snimile.