Nakon 2 godine veze

Holivudska miljenica koja privatni život skriva kao zmija noge se zaručila: Tko joj je ukrao srce?

Emma Stone (Foto: Profimedia) Emma Stone (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Stone (Foto: Profimedia) Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Emma Stone (Foto: Getty) +0 Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Galerija

Slavna holivudska slatkica Emma Stone zaručila se s Daveom McCaryjem.

Jedna od najpopularnijih i najboljih glumica nove generacije, mlađahna Emma Stone, zaručila se za svog dečka Davea McCaryja. Nakon dvije godine ljubavi par je odlučio uploviti u bračnu luku i započeti novo poglavlje svojih života. 

Pogledaj i ovo Adele, Rich Paul i Kevin Hart - 2 Potvrdili bliski izvori Strani mediji raspisali se o velikoj novosti u vezi Adele, dosad se svaki put mudro izvukla na ovo pitanje!

Emma je već osvojila Oscara za svoju vrsnu glumu, a sada je dobila još jedan trofej - i to ljubavni. Naravno, radi se o zaručničkom prstenu koji joj je Dave poklonio, a koji je par pokazao na Instagramu. 

31-godišnja glumica na fotografiji izgleda presretno, a široki osmijeh na licu ima i njezin tri godine stariji zaručnik. Inače, Dave je producent showa Saturday Night Live, a s Emmom se upoznao u studenom 2017., kada su i prvi put viđeni u izlasku u New Yorku. 

Glumica i njezin odabranik protekle su dvije godine bili jako tajanstveni o svojoj vezi, a tek su nekoliko puta viđeni u javnosti u ležernoj šetnji. Ipak, Emma se prošle godine u kolovozu otvorila za časopis Elle i priznala da razmišlja o mogućnosti stupanja u brak i djeci. 

"Moj pogled na djecu promijenio se s godinama. Kao tinejdžerica bila sam rezolutna - nisam htjela ni djecu ni brak. Kako starim, to sve više želim i brak i djecu", rekla je Emma, kako piše Daily Mail.

Ljepotica sada osim snimanja filma "101 Dalmatinac" u kojem glumi Cruellu de Vil, mora planirati i vjenčanje, no sudeći po sreći koja iz nje isijava, sigurni smo da joj to neće teško pasti. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕

Objavu dijeli @ davemccary

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom Cruise (Foto: Profimedia) +5 Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Žene za njim već desetljećima uzdišu i obožavaju ga, no svojim je licem sada sve uspio šokirati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene