Slavna holivudska slatkica Emma Stone zaručila se s Daveom McCaryjem.

Galerija


Jedna od najpopularnijih i najboljih glumica nove generacije, mlađahna Emma Stone, zaručila se za svog dečka Davea McCaryja. Nakon dvije godine ljubavi par je odlučio uploviti u bračnu luku i započeti novo poglavlje svojih života. 

Vezani članci Emma Stone i Dave McCary Holivudska slatkica se u 32. godini prvi put udala: Šuška se i da očekuje bebu s komičarem Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Mijenjao je djevojke kao na traci, no 4 godine starija glumica ga je smirila i potaknula na iznenađujući potez

Emma je već osvojila Oscara za svoju vrsnu glumu, a sada je dobila još jedan trofej - i to ljubavni. Naravno, radi se o zaručničkom prstenu koji joj je Dave poklonio, a koji je par pokazao na Instagramu. 

31-godišnja glumica na fotografiji izgleda presretno, a široki osmijeh na licu ima i njezin tri godine stariji zaručnik. Inače, Dave je producent showa Saturday Night Live, a s Emmom se upoznao u studenom 2017., kada su i prvi put viđeni u izlasku u New Yorku. 

Glumica i njezin odabranik protekle su dvije godine bili jako tajanstveni o svojoj vezi, a tek su nekoliko puta viđeni u javnosti u ležernoj šetnji. Ipak, Emma se prošle godine u kolovozu otvorila za časopis Elle i priznala da razmišlja o mogućnosti stupanja u brak i djeci. 

"Moj pogled na djecu promijenio se s godinama. Kao tinejdžerica bila sam rezolutna - nisam htjela ni djecu ni brak. Kako starim, to sve više želim i brak i djecu", rekla je Emma, kako piše Daily Mail.

Ljepotica sada osim snimanja filma "101 Dalmatinac" u kojem glumi Cruellu de Vil, mora planirati i vjenčanje, no sudeći po sreći koja iz nje isijava, sigurni smo da joj to neće teško pasti. 

Žene za njim već desetljećima uzdišu i obožavaju ga, no svojim je licem sada sve uspio šokirati