Radi se o Oskarovki Emmi Stone koja je nedavno uhvaćena u društvu novog partnera Dave McCaryja.

Galerija


Slavnu glumicu pamtimo po brojnim ulogama, ali i višegodišnjoj ljubavnoj vezi s kolegom Andrewom Garfieldom.

Vezani članci Andrew Garfield i Aisling Bea (Foto: Twitter) Slomio srce slavnoj pjevačici, pa brzo pronašao drugu: Glumca uhvatili s kolegicom? Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Baš ih ide: Zaposlenici jedne svjetski poznate emisije uspjeli su osvojiti brojne svjetske zvijezde

Radi se o mladoj Oskarovki Emmi Stone koja je nedavno uhvaćena na košarkaškoj utakmici u društvu novog partnera Dave McCaryja s kojim se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti.

Crvenokosa glumica i redatelj humorističnog programa showa "Saturday Night Live" zajedno su od sredine 2017. godine ili se tako barem misli obzirom da je javnost tada saznala za njih.

A par je u poznatom Staples Centru u Los Angelesu bio odlično raspoložen, dok su njihovi pogledi otkrivali koliko su zaljubljeni.

Oskarovku inače pamtimo po višegodišnjoj burnoj vezi s kolegom Andrewom Garfieldom koja je započela 2010. godine na setu filma "The Amazing Spider-Man", i iako se šuškalo da su se i zaručili, par je 2015. godine potvrdio konačni prekid.

Par sve zajedničke godine nije želio komentirati svoj odnos, a čini se kako je takvu praksu glumica nastavila i s novim izabranikom.

Ni s Andrewom se glumica nije često pojavljivala na službenim događanjima, a neko se vrijeme šuškalo kako je glumac u vezi s britanskom pjevačicom Ritom Orom. Ipak, nekoliko dana nakon što su počele kružiti glasine, Rita se pojavila u javnosti s dečkom, glazbenikom Andrewom Wattom

Ona ima 48, on 25: Jedna od najatraktivnijih žena na svijetu uhvaćena u flertu s pjevačem koji voli starije dame

Odlazak ljubavi života: Voljeli su se desetljećima, ali onda je bolest rekla svoje i uzela joj supruga

Uspjeli unatoč svemu: Slavni par koji nije razdvojio ni veliki skandal u koji je on bio upleten