Sada je sve na mjestu

Nakon kritika zbog pretjeranog korištenja fotošopa, lijepa brineta podsjetila zašto je njezino tijelo san mnogih

Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) +0 Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: AFP) Galerija

Emily Ratajkowski objavila je nove fotografije u minijaturnim kupaćim kostimima.

Nazivaju je jednom od naljepših žena svijeta i može se pohvaliti titulom jedne od najtraženijih modela, no 28-godišnjoj Emily Ratajkowski sjajno ide i reklamiranje proizvoda za čiji je dizajn sama zaslužna.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Tko bi joj odolio? Za oblinama slavne manekenke čeznu mnogi, no samo on ima pravo uživati u svim čarima njezina tijela

Naime, nakon što je prije tri godine odlučila pokrenuti vlastitu liniju kupaćih kostima, Emily je shvatila da je najbolja reklama za njih ona sama. Logičan je to i smislen potez, a ako je netko u to posumnjao makar na trenutak, dovoljan je jedan pogled na njezine najnovije fotografije objavljene na društvenim mrežama.

Naime, lijepa brineta objavila je nekoliko fotografija na profilu na Instagramu u najnovijim omiljenim minijaturnim bikinijima s Jamajke, gdje trenutno boravi u društvu supruga Sebastiana Beara-McClarda s kojim je u braku od 2018. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nedavno se našla na udaru zlih komentara nakon što su ju optužili za pretjerano korištenje fotošopa zbog objavljene fotografije na kojoj joj pozadina izgleda potpuno neprirodno i izobličeno pa su mnogi zaključili da se previše zaigrala.

Emily je svjetsku slavu stekla nakon što se pojavila u glazbenom spotu Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines", a uz to je postala i jedna od najtraženijih imena u svijetu mode.

No sve je više onih koji smatraju da ta Amerikanka poljskih korijena promovira nerealan standard ljepote, no nju to ni najmanje ne zabrinjava. Ona je posvećena svojoj karijeri, dizajniranju vlastite linije bikinija i donjeg rublja, kao i šetnji po modnim pistama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Caroline Flack (FOTO: Getty) Celebrity Posljednji trenuci slavne voditeljice: Nekoliko sati prije smrti objavila fotografiju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene