Emily Ratajkowski progovorila o pravima ženama na zanimljiv i svojstven način.

Galerija


Emily Ratajkowski vjeruje kako ne postoji neprikladno vrijeme u kojem žene ne bi trebale nositi bikini i tange.

Vezani članci Emily Ratajkowski Nakon kritika zbog pretjeranog korištenja fotošopa, lijepa brineta podsjetila zašto je njezino tijelo san mnogih Lady Gaga Slavna pjevačica u golišavom izdanju izmjenjivala poljupce s novim dečkom za kojim je izgubila glavu

"Mislim da je Žena godine pomalo luda titula. Ali mislim da je važno u 2018. godini kako za muškarce, tako i za žene, prkositi predrasudama", rekla je Emily na dodjeli Međunarodne nagrade za Ženu godine u Australiji.

"Radi se o jednakom pravu nošenju bikinija i tangi na plaži kao i protestiranja", rekla je 27-godišnja manekenka koja je nedavno postala politički aktivna i sve glasnija u podizanju glasa za žene.

Emily koju je proslavila uloga u glazbenom spotu "Blurred lines" pjevača Robina Thickea, i koja je postala u međuvremenu dizajnerica kupaćih kostima i naravno seks simbol.

U rujnu je bila uhićena, zajedno s komičarkom Amy Schumer, tijekom protestiranja protiv nominacije Bretta Kavanaugha za suca Vrhovnog suda.

"Danas sam uhićena na prosvjedu protiv nominacije Bretta Kavanaugha za mjesto vrhovnog suca, čovjeka koji je optužen od strane više žena za seksualno zlostavljanje. Poštujte postojanje žena ili našeg otpora. Čovjek koji naudi ženi ne može biti na tako moćnoj poziciji", izjavila je nakon uhićenja.

Mjesec dana kasnije, Emily je održala govor na "TheWrap’s Women Summitu" u Los Angelesu, gdje je izrazila svoje vjerovanje u jednakost rodova i ustanovila da je feminizam za sve sjajan.

"Ono što u osnovi vjerujem, feminizam predstavlja pravo izbora žena kako se i na koji način žele predstavljati, što žele raditi sa svojim tijelima, kako će im život izgledati i mislim da će se s time svi složiti", zaključila je Emily.

Princ Harry i Meghan Markle napuštaju kraljevski dvor: Tenzije među prinčevima glavni uzrok selidbe?

Na zasluženom odmoru: Victorijina anđelica priznala kako se često osjeća usamljeno i iscrpljeno

Bivša je zbog njega završila na liječenju, nedavno je oženio slavnu manekenku, a sad tvrdi da mu je uzor Isus Krist