Privedene

Prosvjed nije protekao glatko, bilo je burno: Uhitili manekenku i holivudsku glumicu!

Amy Schumer i Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Amy Schumer i Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Schumer i Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Amy Schumer i Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Amy Schumer (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Amy Schumer i Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Amy Schumer (Foto: Getty Images) Amy Schumer (Foto: Getty Images) +0 Amy Schumer (Foto: Getty Images) Galerija

Amy Schumer i Emily Ratajkowski uhićene su tijekom prosvjeda u Washingtonu.

Brojne slavne osobe pridružile su se prosvjedu u četvrtak u Washingtonu protiv Bretta Kavanaugha, glavnog kandidata američkog predsjednika Donalda Trumpa, za mjesto suca Vrhovnog suda.

Pogledaj i ovo Amy Schumer (Foto: Instagram) Što vi kažete? Trudna komičarka obukla uski, duboko dekoltirani badić i našalila se na svoj račun: "Kao da sam navukla premalu rukavicu"

Prosvjed nije protekao glatko, došlo je do uhićenja čak 302 prosvjednika, među kojima su se našle i holivudska glumica i komičarka Amy Schumer te manekenka Emily Ratajkowski.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nakon što je privedena, Emily je objavila post na svom Instagram profilu i fotografiju na kojoj drži transparent u rukama.

"Danas sam uhićena tijekom protestiranja protiv kandidata za Vrhovnog suca Bretta Kavanauga, čovjeka koji je optužen od strane više žena za seksualno zlostavljanje. Čovjek koji naudi ženi ne može biti na tako moćnoj funkciji. Potvrda njegove kandidature je poruka ženama ove zemlje da nisu važne. Zahtjevam od Vlade da prizna, poštuje i podržava žene jednako kao i muškarce", napisala je Emily.

Amy se također na svom Instagram profilu oglasila nakon uhićenja i objavila nekoliko fotografija s prosvjeda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer on

Uz Amy i Emily, na prosvjedu se pojavila i glumica Amber Heard.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene