Emily Ratajkowski pozirala je u toplesu i visokim crnim čizmama strastveno se previjajući i grleći – bijeli stup.

Galerija


Poznata mankenka i model Emily Ratajkowski ponovno baca fanove u ekstazu. Na svom je Instagramu objavila fotografiju i snimku od koje zastaje dah. Golišava Emily pozirala je pored bijelog stupa. 

Vezani članci Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Neodoljivo seksi izdanje golišave kraljice selfija ponovno je užarilo Instagram! Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Ovu manekenku znamo po golišavim selfijima, a sada je i čedno izdanje napravila vrućim

Amerikanka poljskih korijena utegnula se u kratke uske tajice, poznatije kao "bicke", visoke crne čizme i  ništa više. Svoje bujne grudi prepustila je pogledima obožavatelja i zalijepila ih uz stup.

Poznata po svojem obnaženom stilu, Emily reda modnu kampanju za kampanjom, a specijalnost su joj provokativni editorijali za donje rublje ili promocije alkoholnih pića. 

Slavu je mlada ljepotica stekla pojavivši se u seksi spotu "Blurred Lines" pjevača Robina Thickera. Od tada do danas ta rasna žena mami uzdahe muškaraca i žena gdje god da dođe i kakvu god fotografiju da objavi. Svoju karijeru uspješno je izgradila u svijetu modelinga, a okušala se i u glumačkim vodama pa se tako pojavila u hit-filmu "Gone Girl" uz bok Benu Afflecku, kojemu je glumila mladu ljubavnicu. 

Emily je u privatnom životu pritajena i čedna. Udana je za Sebastiana Bear-McClarda od 2018. godine.


Možda nije tipična ljepotica, no ona je jedina uspjela smiriti okorjelog zavodnika i slamatelja ženskih srca