provocira

Ne srami se objaviti fotografije koje ne skrivaju puno, no ovoga puta je pozirala potpuno gola

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Galerija

Emily Ratajkowski objavila je fotografiju na kojoj je potpuno gola, dok joj suprug skriva strateške dijelove tijela.

Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu Emily Ratajkowski objavila je provokativnu fotografiju na svom profilu na Instrgramu.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

"Naša karantena ne izgleda ovako (uglavnom smo u trenirkama), ali obzirom da sam ovo objavila dok sam odgovarala na pitanja fanova, zašto ne i ovdje? Ovo je bilo otprilike šest mjeseci nakon što smo se vjenčali, u ljeto 2018.", napisala je Ratajkowski uz fotografiju na kojoj je potpuno gola, dok joj strateške dijelove tijela skriva suprug.

Emily Ratajkowski često svoje fanove na društvenim mrežema iznenadi golišavim fotografijama, a svi od reda joj pišu da je prekrasna i da je njezin suprug pravi sretnik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is not what our quarantine looks like (we’re mostly in sweats and hoodies) but since I posted this during my q&a why not post it here? This was about 6 months after we got married, summer ‘18. 🤍

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily je u braku sa Sebastinom Bearom-McClardom od 2018. godine, a par djeluje jednako zaljubljeno kao i na početku veze. Za Sebastiana se udala svega tri mjeseca nakon što je prekinula vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom, s kojim je provela ukupno četiri godine, a i živjeli su zajedno.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) +3 Cher (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Njegovu smrt pratile su brojne teorije zavjere, a neki su smatrali da je za to kriva upravo Cher

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene