Emily Ratajkowski snimljena je u šetnji sa suprugom Sebastianom Bear-McClardom.

Galerija


Trenutačno jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, s titulom jedne od najljepših, Emily Ratajkowski, ovih je dana snimljena u opuštenom i ležernom izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti.

Vezani članci Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Za oblinama slavne manekenke čeznu mnogi, no samo on ima pravo uživati u svim čarima njezina tijela Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Ova ljepotica ne skriva da je sadašnjeg muža voljela još dok je živjela s drugim muškarcem

U širokim hlačama i prevelikoj jakni i bez trunke šminke na licu 28-godišnja Emily prošetala je psa u društvu supruga Sebastiana Beara-McClarda i mnoge iznenadila, s obzirom na to da se uglavnom pojavljuje u razgolićenim izdanjima. Ipak, ni ovog puta nije odoljela da ne pokaže bar malo gole kože, pa je tako ispod jakne odjenula minijaturni top i pokazala ravan trbuh.

Na njezinu je profilu na Instagramu sasvim drugačija priča jer on vrvi obnaženim fotografijama na kojima se u prvom planu nalaze njezine bujne obline, i to na radost njezinih 25,8 milijuna pratitelja. 

Emily je u braku sa Sebastinom od 2018. godine, a par djeluje jednako zaljubljeno kao i na početku veze. Za Sebastiana se udala svega tri mjeseca nakon što je prekinula vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom, s kojim je provela ukupno četiri godine, a i živjeli su zajedno.

Splitski glazbenik obolio od koronavirusa: "Nema vremena za plakanje, morate biti hrabri"