Emily Ratajkowski plijenila je pažnju na dodjeli nagrada Tony u New Yorku.

Galerija


Brojne zvijezde okupirale su crveni tepih 73. dodjele nagrada Tony u njujorškom Radio City Music Hallu, a među njima je svojom pojavom pažnju plijenila naročito jedna dama.

Vezani članci Petra Nemcova (Foto: Profimedia) Prekrasna Čehinja pažnju je plijenila prepoznatljivim osmijehom, ali i opasnim dekolteom Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Ovu manekenku znamo po golišavim selfijima, a sada je i čedno izdanje napravila vrućim

Riječ je o manekenki Emily Ratajkowski, za kojom su se okretale sve glave, i to zahvaljujući crnoj izazovnoj haljini sa zanimljivim prorezima u kojoj se pojavila. 28-godišnja manekenka tako je naglasila svoj bujni dekolte i besprijekornu liniju, ali i gola leđa.

Emily je na crvenom tepihu spremno pozirala sama, a onda joj se pridružio i slavni modni dizajner Michael Kors. 

Lijepa Britanka danas je jedna od najtraženijih manekenki koja je pokrenula vlastitu liniju kupaćih kostima. Iako je na društvenim mrežama prate milijuni obožavatelja, nerijetko se suočava s negativnim komentarima i kritikama, no njima ne predaje preveliku pažnju. Štoviše, u nedavnom je intervjuu za jedan američki magazin otkrila kako zahvaljujući golišavim fotografijama koje objavljuje zarađuje milijuna i pohvalila se time koliko je uspješna poduzetnica. 

Marko Grubnić otkrio nam je koliko zarađuje, štedi i na što troši, a saznali smo i što bi bio da nije modni stilist