U intervjuu za online platformu "Poosh" Kourtney Kardashian, Emily je otkrila kako joj ne smetaju negativni komentari na njezine golišave objave.

Galerija


Emily Ratajkowski cijeli je svijet upoznao u golišavom spotu glazbenika Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines".

Vezani članci Emily Ratajkowski Od golišavih fotki ne odustaje ni u trudnoći: Ljepotica skinula sve sa sebe i u odrazu staklenih vrata pokazala svu raskoš Kourtney Kardashian Ovo su zvijezde koje su u karanteni dobile kilograme viška i to im nimalo ne smeta, rado su se s tim i pohvalili

I od tada njezina je karijera naglo krenula uzlaznom putanjom te nema naznaka da će po tom pitanju tako skoro biti nekih problema. Dapače!

Smeđokosa ljepotica besprijekorne linije i lijepog lica danas je jedan od najtraženijih modela svijeta, a pokrenula je i vlastitu liniju kupaćih kostima.

A u nedavnom intervjuu za online platformu "Poosh" slavne starlete Kourtney Kardashian, Emily je otkrila kako joj ne smetaju negativni komentari na njezine golišave i vruće objave na društvenim mrežama na kojima ju prate milijuni obožavatelji.

"Ja vodim posao na temelju komentara na svoje fotografije, a primarna reakcija ljudi jest 'o bože, tako si gola i glupa i nemaš ništa drugo za ponuditi. Tako je nastala moja tvrtka Inamorata koju uspješno vodim", otkrila je Emily odmah na početku.

"Društvene mreže danas su dio promocije brandova, a stariji onda kažu da nas ne shvaćaju ozbiljno, dok mi zapravo zarađujemo više od njih. Volim to, iako mi je suludo da se takve stvari još uvijek događaju", iskreno je poručila slavna manekenka koja i inače nema dlake na jeziku.

"Želim biti ponosna na sve što moja tvrtka napravi", na kraju je zaključila. To je stav!

Ecija Ivušić u zlatnom badiću užarila društvene mreže, ovu fotografiju morala je komentirati čak i Nives Celzijus