Emil Tedeschi mlađi i supruga Nika Perenčević viđeni su na košarkaškoj utakmici koju su u Zagrebu u ponedjeljak igrali klubovi Cedevita i Budućnost.

Galerija


Emil Tedeschi i Nika Perenčević vjenčali su se u subotu u Malom Lošinju.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg Vjenčanje Nike Perenčević i Emila Tedeschija mlađeg pred hotelom Bellevue (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 5 Luksuzno vjenčanje: Tedeschi mlađi oženio 17 godina stariju Niku Perenčević

Svadbeno slavlje održano je u luksuznom hotelu Belleveue, ispred kojeg je par i izmijenio zavjete. Samo dva dana kasnije bračni par snimljen je na košarkaškoj utakmici između Cedevite i Budućnosti, koju su gledali u društvu Nikinih kćeri.

Kako se pisalo, goste na njihovoj svadbi zabavljali su Tony Cetinski, Gibonni i 2Cellos, a uzvanici su navodno imali i zadani dress code.

Gosti su imali i zabranu objavljivanja fotografija s vjenčanja, no dio atmosfere na svom Instagramu Nina Badrić ipak je podijelila.

Prije vjenčanja Nika i Tedeschi mlađi zajedno su bili nešto više od godinu dana, a kći tajkuna Mihajla Perenčevića iza sebe već ima jedan brak i majka je troje djece.

Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg