Elsa Pataky s djecom je provela uzbudljiv dan u lunaparku, a fotografi su je pratili u stopu. Pojavila se u jednostavnoj kombinaciji koja je otkrila njezino savršeno tonirano tijelo.

Galerija


Španjolska glumica i manekenka Elsa Pataky uzela je predah od snimanja novog filma Benjamina Millepieda kako bi s obitelji posjetila lunapark u Sydneyju. Fotografima nije promaknula, a svojom pojavom oduševila je i sve prolaznike, iako se pokušala sakriti iza sunčanih naočala i šešira kojim se zaštitila od sunca.

Vezani članci Chris Hemsworth - 2 Jedan od najseksi muškaraca na svijetu priredio pravu predstavu dok se presvlačio na parkingu, ima što i pokazati! Elsa Pataky i Chris Hemsworth Slove kao savršen par bez mane i svi im zavide, no čini se da ipak nije sve tako idealno: "Smiješno mi je to"

44-godišnja glumica je sa kćeri Indijom Rose (8) i blizancima Tristanom i Sashom (6) uživala u druženju, a svima je za oko zapela njezina savršena figura koju je otkrila u minijaturnim hlačicama i pripijenoj bijeloj majici. Na licu nije imala ni trunke šminke, a njezina prirodna ljepota oduševila je sve.

Nakon uzbudljivog dana s djecom, Elsa je odmah privatnim avionom otputovala natrag kući u Byron Bay. Iako još nije potvrdila da radi na novom filmu "Carmen", fotografi su Elsu uhvatili u nekoliko navrata na snimanju s nekoliko kolega.

Glumica i manekenka je inače od 2010. godine u braku s Chrisom Hemsworthom, a javnost ih smatra jednim od najatraktivnijih zvjezdanih parova.

Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

Progovorio o scenama seksa o kojima se ne prestaje pričati: ''Budio sam se u 5 ujutro, a najveći problem bila mi je obitelj''