Elsa Hosk jedna je od najpopularnijih Victoria's Secret anđelica, a gotovo 6 milijuna obožavatelja na Instagramu redovito časti golišavim fotografijama.

Galerija


31-godišnja švedska manekenka Elsa Hosk jedna je od najtraženijih.

Vezani članci Elsa Hosk (Foto: Profimedia) Ovako jedna od najljepših manekenki svijeta izgleda bez šminke, teško da ćete ju prepoznati Taylor Hill (Foto: Instagram) Jedna od najljepših manekenki današnjice pozirala bez šminke: Je li to ista osoba?!

Radi se i o jednoj od najistaknutijih Victoria's Secret anđelica koja je 2018. godine imala čast nositi skupocjeni Fantasy Bra grudnjak tijekom godišnje revije branda koji je stajao čak milijun dolara.

Plavokosu ljepoticu nebesko plavih očiju na Instagramu prati nešto više od 6 milijuna obožavatelja, a ona njih redovito časti seksi fotografijama.

Posebno su popularne one na kojima pozira u vrlo golišavim izdanjima, a ove ih je godine bilo poprilično na njezinom profilu.

Ipak, u njezinim čarima uživa samo jedan muškarac, njezin dugogodišnji partner i osnivač branda naočala District Vision, Tom Daly, koji ju je osvojio još 2015. godine.

Iste te godine, Elsa je postala slavna "anđelica", a obzirom na to koliko je zaposlena, čini se kako je i 2019. godine bila njezina. U našoj galeriji pogledajte njezina najgolišavija izdanja iz iste.