Izdominirala

Plavokosa ljepotica pokazala trbušnjake kakve ne pamtimo, čini se da se dobro pomučila!

Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) +0 Elsa Hosk (Foto: AFP) Galerija

Elsa Hosk pokazala tijelo i trbušne mišiće vrijedne divljenja.

Nije nikakva novost da su Viktorijine anđelice navikle pokazivati svoja raskošna tijela u javnosti, naročito na crvenim tepisima glamuroznih događanja koja pohode, no 31-godišnja Elsa Hosk još se jednom potrudila da svi pogledi budu upereni u nju.

Pogledaj i ovo Elsa Hosk (Foto: AFP) božica ljepote Jedna traka kojom je prekrila grudi odaje sav napor koji je uložila da bi imala ovako isklesano tijelo!

Naime, 31-godišnja Elsa stigla je na dodjelu Britanskih modnih nagrada u dugačkoj zlatnoj suknji i topu, vrlo izazovnoj kombinaciji koja je u potpunosti otkrivala njezin isklesani trbuh, koji izaziva zavist mnogih njezinih kolegica, naročito mlađih.

Neke od njih, poput Stelle Maxwell i Sare Sampaio, iste su joj večeri pravile društvo, ali u nešto zatvorenijim haljinama.

Elsa se savršenim mišićima pohvalila i na svom profilu na Instagramu gdje je objavila selfie, a njezini su obožavatelji zaključili da izgleda božanstveno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Elsa je manekensku karijeru započela 2014. godine, a za to je zaslužan njezin otac, koji je modnim agencijama poslao njezine fotografije. Nakon što je završila srednju školu, prvo se odlučila profesionalno baviti ženskom košarkom, no na kraju je ipak odabrala modeling. Preselila se u New York i postala jedna od anđelica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene