Elsa Hosk pokazala tijelo i trbušne mišiće vrijedne divljenja.

Galerija


Nije nikakva novost da su Viktorijine anđelice navikle pokazivati svoja raskošna tijela u javnosti, naročito na crvenim tepisima glamuroznih događanja koja pohode, no 31-godišnja Elsa Hosk još se jednom potrudila da svi pogledi budu upereni u nju.

Vezani članci Elsa Hosk Danas je jedna od najpopularnijih manekenki, a nekad je bila prelijepa tinejdžerka ovisna o alkoholu Mark Wahlberg Slavni glumac pola je godine pazio na prehranu i sumanuto vježbao kako bi se ovako transformirao

Naime, 31-godišnja Elsa stigla je na dodjelu Britanskih modnih nagrada u dugačkoj zlatnoj suknji i topu, vrlo izazovnoj kombinaciji koja je u potpunosti otkrivala njezin isklesani trbuh, koji izaziva zavist mnogih njezinih kolegica, naročito mlađih.

Neke od njih, poput Stelle Maxwell i Sare Sampaio, iste su joj večeri pravile društvo, ali u nešto zatvorenijim haljinama.

Elsa se savršenim mišićima pohvalila i na svom profilu na Instagramu gdje je objavila selfie, a njezini su obožavatelji zaključili da izgleda božanstveno. 

Elsa je manekensku karijeru započela 2014. godine, a za to je zaslužan njezin otac, koji je modnim agencijama poslao njezine fotografije. Nakon što je završila srednju školu, prvo se odlučila profesionalno baviti ženskom košarkom, no na kraju je ipak odabrala modeling. Preselila se u New York i postala jedna od anđelica.

Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje