Elliot Page pojavio se prvi put na crvenom tepihu Met Gale, a bilo je to ujedno i njegovo prvo pojavljivanje na nekom važnom događaju nakon što je postao transrodna osoba.

Galerija


Glumac kojeg smo nekad znali kao Ellen Page, a danas kao Elliota Pagea pojavio se u otmjenom izdanju na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale, gdje je plijenio pozornost.

Vezani članci Elliot Page Bila je omiljena slatkica, a onda je poželjela ukloniti grudi i postati muževnija, danas se hvali postignutim rezultatima i golišavim fotkama Elliot Page i Emma Portner Glumica koja je u braku s plesačicom šokirala je novim priznanjem, a reakcije njezinih prijatelja i kolega se ne stišavaju

34-godišnji Elliot bio je elegantan u predimenzioniranom crnom odijelu i tenisicama, a osmijeh s lica nije skidao kada je pozirao pred okupljenim fotografima. Bilo je to njegovo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon što je u prosincu prošle godine objavio vijest o svojoj transrodnosti, a ujedno i prva Met Gala.

Zvijezda filma "Juno" u ožujku ove godine potvrdio je medijima vijest da se podvrgnuo vrhunskoj operaciji promjene spola na svojem transrodnom putovanju. Točnije, bio je na operaciji kojom se uklanja tkivo dojke kako bi se postigao željeni muževniji izgled.

"To je u potpunosti promijenilo moj život", izjavio je za magazin Time i dodao da ga je operacija oslobodila od totalnog pakla koji je prolazio tijekom puberteta i omogućila mu da se konačno može pogledati u ogledalu.

Vijest o vlastitoj transrodnosti Elliot je sa svijetom podijelio u prosincu prošle godine, i to putem društvenih mreža.

"Sretan sam što ovo pišem i da sam ovdje. Da sam konačno stigao do ovog mjesta u svom životu. Zahvalan sam na nevjerojatnim ljudima koji su me podržavali na mojem putu. Ne mogu dovoljno ni izraziti kakav je izvanredan osjećaj konačno voljeti samoga sebe", zaključio je 34-godišnji glumac.

Njegova bivša supruga Emma Portner izjavila je da je jako ponosna na Elliota, ali ipak su se odlučili razići i svatko krenuti svojim putem pa je Elliot u siječnju podnio zahtjev za razvodom nakon tri godine braka.

"Nakon dugog razmišljanja i pažljivog razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Izuzetno se poštujemo i ostajemo bliski prijatelji", objavili su bili u zajedničkoj službenoj izjavi.

Mislilo se da više ničim ne mogu iznenaditi, ali onda su zajedno izveli ovo: "Ne obazirite se na nas"

Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!