A dobio je i veliku podršku!

Ella podijelila urnebesni trenutak s Charlesom, nije ga baš impresionirala: "Ne želim te uvrijedit i tvoj ukus, ali..."

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik je na društvenim mrežama nasmijala svoje obožavatelje i to riječima koje joj je suprug Charles Pearce uputio na jutarnjoj kavi.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik odlučila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijeliti urnebesni trenutak s kave sa svojim suprugom Charlesom Pearceom pa ih je uspjela nasmijati do suza.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

"Kaže meni muž ujutro uz kavu: "Znaš Ella, ne želim te uvrijedit i tvoj ukus, ali ta krema za tijelo ili što je već baš jako smrdi. Kakva krema za tijelo? Ta kojom se trackaš navečer prije spavanja užasno je odbojna. Možda nešto ugodnije da nađeš, cijela soba smrdi. Misliš sprej protiv komaraca? Ella, to je sprej protiv muškaraca", napisala je Ella u statusu koji je podijelila na profilu na facebooku.

"Kakav je to muškarac da kaže - čuj, ne želim te uvrijedit, ali... Jel to postoji? Hahahah", "Protiv uboda svake vrste", "I trpio je to šutke cijelo ljeto? Muškarčina i pol", "Charles legenda", "Tvoj muž Ella je poseban, pozitivan, inteligentan, neposredan,prilagodljiv, obziran", "Ista reakcija je bila i kod mog muža za isti sprej protiv komaraca", "Znači vi ste šou. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti majke mi. Mada se čovjek uz tebe ponekad i rasplače, ali većinom za umrijet od smijeha. Bravo, skidam kapu", poručili su joj u komentarima.

Ella i Charles u braku su od 2019. godine i zajedno imaju dvije kćeri, trogodišnju Balie Dee i jednogodišnju Lumi Wren, a obitelj se nedavno preselila iz Zagreba u Istru i započela novi život.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +20 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene