Ella Dvornik je na Instagramu objavila fotografiju kuće pa izazvala niz reakcija svojih pratitelja.

Galerija


Naša uspješna influencerica Ella Dvornik nedavno je sa suprugom Charlesom Pearceom kupila kući u Istri, kamo su se i preselili s kćerima, a interes za istu kod njezinih obožavatelja ne jenjava.

Vezani članci Charles Pearce Ella podijelila urnebesni trenutak s Charlesom, nije ga baš impresionirala: "Ne želim te uvrijedit i tvoj ukus, ali..." Dino i Ella Dvornik Ella Dvornik se vratila u prošlost i prisjetila se pokojnog oca Dina, jednom rečenicom sve je rasplakala: "Nema tate"

Ella je naime na profilu na Instagramu pokazala kako kuća izgleda izvana kao i dvorište, a njezini pratitelji su se brzo javili u komentarima sa svojim mišljenjima. 

"Mislila sam da će kuća biti nešto u istarskom stilu. Malo mi je premoderna za Bale", "Patuljak, vila, bitno da je tvoje", "Samo bazenčić fali", "A eto, mene je asociralo na Herculea Poirota, u par epizoda je radnja u ovakvim kućama", "Jako je lijepa, jednostavna i moderna", "Lijepa vila", "Cvjetaš odkad si tamo", "Vili ili šupa, bitno je da ste svi skupa", "Wau, jako lijepo, uživajte", napisali su joj.

A Ella je za sve one koje kuća baš i nije oduševila, naravno imala spreman odgovor.

"Je, jako je bezvezna, ali riješit ćemo to uskoro", napisala je Ella, a nedavno je otkrila i da planiraju renovaciju.

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

Lijepa kći bivšeg premijera diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, njezinim se uspjehom pohvalila sestra