Ella Dvornik odselila se s obitelji u Istru i ne krije koliko im je već lijepo.

Galerija


Ella Dvornik završila je selidbu iz Zagreba u Istru gdje su ona i suprug Charles kupili kuću, a čini se da zbog odlaska iz metropole ne tuguje nimalo.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Muž Elle Dvornik objavio njezinu fotku s posvetom koja je osvojila mnoge žene, zaredao se niz pohvala i tisuće lajkova Ella Dvornik Ella Dvornik iskreno priznala kako joj živjeti na selu i sve opisala do detalja, a otkrila je i u čemu se prevarila

Na profilu na Instagramu objavila je video u svom stilu i zabavila pratitelje, koji su joj poželjeli sreću u novom životnom poglavlju i u novom predivnom domu.

"Aj bok Zagreb, ja idem na odmor s kojeg se nikad ne vraćam (osim poslovno naravno)", napisala je Ella uz objavu.

"Nema do mora, jednom kad odeš teško dalje bez njega", "Srele smo se danas na plaži, još ljepša ste mi uživo, dobro nam došla u Istru", "U Istri je svaki dan avantura, raj na zemlji", "Ma odličan izbor", "Najbolji izbor, Zagreb za posjet nije daleko, a život je da se živi svaki dan", "Svi dolaze u Istru jer je najljepše", "Sretnooo i ja bi pobjegao iz Zagreba da mogu", poručili su joj pratitelji.

Ella je prije nekoliko dana na svojem Instagramu objavila fotografiju dvorišta svoje nove kuće u Istri koja je postala dom nje, supruga Charlesa i njihove dvije kćeri. 

Podsjetimo, Ella i Charles u braku su od 2019. godine, a zajedno imaju dvije kćerkice, trogodišnju Balie Dee i Lumi Wren koja je u veljači napunila godinu dana.

Ima 50 godina, ali ne odustaje od poluprozirnih badića, poručili su joj da izgleda kao Bondova djevojka

Zgodni nogometaš nije ispuštao Albinu iz nježnog zagrljaja, a mnogima je bio zanimljiv i jedan neobičan detalj na njoj