Ella Dvornik je na svojem Instagramu objavila fotografiju dvorišta svoje nove kuće u Istri.

Galerija


Blogerica i Influencerica Ella Dvornik (30) s obitelji se preselila iz Zagreba u Istru.

Vezani članci Ella Dvornik Elli Dvornik zbog nove frizure pišu da izgleda kao druga žena, a svi se slažu da joj pristaje bolje nego ijedna dosad! Charles Pearce Ella podijelila urnebesni trenutak s Charlesom, nije ga baš impresionirala: "Ne želim te uvrijedit i tvoj ukus, ali..."

Nakon što se sredinom travnja na svojem Instagramu pohvalila kako su ona i njezin suprug Charles Pearce nakon poduže potrage pronašli kuću u koju će se useliti sa svojim kćerkicama, sada se prvi put javila iz njihova novog doma.

U Storyjima na Instagramu podijelila je fotografiju svojeg golemog dvorišta s terasom, travnjakom i drvećem, koju možete vidjeti u našoj galeriji.

Ella je ranije ovog tjedna na društvenoj mreži objavila fotografije iz svojeg praznog stana u Zagrebu kojima se oprostila od njega.

"Kad bi ovo bila poza u jogi, nazvala bih ju 'pozdrav najmu'. Sobe su prazne. Kutija 60. Ostao je samo kauč i televizija. Idućih nekoliko dana možete me gledati samo na Storyjima i vjerojatno ću nositi istu odjeću jer sam sve spakirala. Vidimo se na drugoj strani. Zbogom, Policijska upravo zagrebačka, i sretan vam Dan državnosti i meni dan samostalnosti", napisala je tada.

Podsjetimo, Ella i Charles u braku su od 2019. godine, a zajedno imaju dvije kćerkice, trogodišnju Balie Dee i Lumi Wren koja je u veljači napunila godinu dana.

Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

Zavela je najveće face, a novi dečko nije ju ispuštao iz vida dok je pažljivo nanosila ulje za sunčanje