Opa!

Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik In Magazin: Ella Dvornik - 12 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik In Magazin: Ella Dvornik - 7 In Magazin: Ella Dvornik - 8 +19 In Magazin: Ella Dvornik - 9 Galerija

Ella Dvornik pozirala je u kafiću u oskudnoj modnoj kombinaciji.

Influencerica Ella Dvornik ljeto provodi na istarskim plažama, a otamo je podijelila fotografiju na kojoj vidno uživa te pozira u kafiću.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

U narančastom crop topu i kupaćim gaćicama boje limete pokazala je svoje tetovaže i istrenirano tijelo na kojem je naporno radila svih prethodnih mjeseci.

"Sretna vam nedjelja! Di ste? Kad ćete na godišnji?" stajalo je u opisu.

"Jel' moguće da si se ovoliko skinula na plaži?! Još samo da i stražnjicu uvališ u more i velik dio svojih kočnica si prevalila", "Top si.. Super je ta plaža", pisali su joj njezini pratitelji oduševljeni njezinim izgledom.

Nedavno je na svojem Instagramu objavila i atraktivni video na kojem je reklamirala sjajilo za usne, a baš ta crno-bijela snimka izazvala je mnoštvo pregleda, ali i pozitivnih komentara. Naime, nitko nije očekivao od Elle da je u stanju toliko daleko ići - pozirala je u travi, a na sebi je imala badić koji je istaknuo njezine bujne grudi i stavio ih u prvi plan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Mmmm, ja pogledah desetak puta. I neću stati na tome", napisala joj je ugodno iznenađena pjevačica Nives Celzijus.

Dvornik je poznata po svojim modnim odabirima, koji svaki put ostavljaju javnost i pratitelje bez daha.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin +16 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Celebrity Rijedak izlazak domaće glumice koja ljubi devet godina mlađeg miljenika žena, a zajedno ih nismo vidjeli baš dugo!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +12 Anamarija Asanović Zanimljivosti Splitska dizajnerica iznenadila objavom fotke na kakvu inače od nje nismo navikli: ''Čisto savršenstvo poput božanstva''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene