Ella Dvornik je još prošle godine najavila kako se želi preseliti, a sudeći po komentarima na Instagramu, čini se da joj se ta želja i ostvarila.

Galerija


Blogerica i influencerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce su napokon pronašli kuću u koju će se useliti sa svojom djecom, a par je u potrazi bio proteklih nekoliko mjeseci. Ella je sretne vijesti otkrila u jednom komentaru na Charlesovu Instagramu.

Vezani članci Dino, Danijela i Ella Dvornik Danijela Dvornik se prisjetila pokojnog supruga Dina, a pokazala je i kako je Ella izgledala kao tek rođena beba Ella Dvornik Ella Dvornik skinula hlače i ponosno pokazala sitne nesavršenosti kojih se žene inače srame!

"Odličan dan... Uzbuđen sam zbog promjene, a možda je i vrijeme za to nakon pandemije. Bok svijete", napisao je Charles, a u komentarima mu je jedna pratiteljica poručila da je sigurno "pala" nova kuća. "Jeeee", odgovorila joj je Ella.

Ella je još prošle godine objavila u jednom postu kako ima sve manje strpljenja za Zagreb te da želi što prije pronaći kuću koju će nazvati domom. Najavila je kako će taj dom pronaći najkasnije do ožujka ove godine, a poručila je i kako se radi o Kvarneru ili Istri. Zasad nije otkrila gdje su točno pronašli kuću.

Ella Dvornik i Charles Pearce su se vjenčali 2019. godine, a roditelji su djevojčica Lumi Wren i Balie Dee.

Zbog badića za koji nikome nije jasno koja je njegova svrha svi su se okretali za njom, stvarno je neobičan

Marijana Mikulić pokazala ružne poruke koje je dobila nakon priče o zdravlju svog sina koju je javno podijelila