Vrckava objava

Ella Dvornik iznenadila fotografijom bez hlača samo mjesec dana prije rođenja drugog djeteta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik svojom je fotografijom nasmijala i zabavila većinu pratitelja koji su komentirali da je super i da je najslađa trudnica.

Influencerica Ella Dvornik (28) iznenadila je pratitelje na Instagramu golišavom fotografijom samo mjesec dana prije porođaja. Naime, Ella će dobiti drugo dijete s mužem, arhitektom Charlesom Pearceom (40).

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

"Jedna neglamurozna fotka da vam obznanim da je novi vlog na YouTubeu. Besplatno je pogledati bez obzira na golotinju", napisala je Ella pokraj svoje fotografije. Njezina objava na kojoj je u majici i čarapama te pokriva gaćice većinu je obožavatelja zabavila i nasmijala.

"Super si. Dobre ti cice", "Sve smo mi takve neglamurozne, samo koja bolje to upakira i proda, bitno je što nosimo na licu osmijeh", "Mislim da svi imamo ovakvih dana otkad se dignemo na krivu nogu", "Definitivno najslađa trudnica ikad", "Rijetko viđena spontana fotka na Instagramu", komentirali su Ellini pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna neglamurozna fotka da vam obznanim da je novi vlog na youtubeu. Besplatno je pogledati bez obzira na golotinju 😂 link u opisu i u storyu ❤️

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Inače, Ella se 14. veljače prošle godine udala za Charlesa nakon pet godina veze. Par se vjenčao u tajnosti, a influencerica se svadbenim fotografijama pohvalila na društvenim mrežama. Supružnici su u studenom 2017.dobili kćer Balie.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene