Ella Dvornik trenutačno sa suprugom Charlesom Pearceom čeka drugo dijete, no poštuje njegovu želju te ne otkriva spol.

Galerija


Ella Dvornik jedna je od naših najuspješnijih blogerica.

Vezani članci Ella Dvornik - 1 Ellu Dvornik neke su pratiteljice žestoko napale zbog objave o promjeni u njenom životu: "Ima mama koje bi znale" Chiara Ferragni Nekad su joj se rugali i zatvarali joj vrata pred nosom, a danas je jedna od najbogatijih influencerica

Kći preminulog kralja funka Dine Dvornika samo na Instagramu ima više od 440 tisuća obožavatelja s kojima svakodnevno dijeli razne anegdote i informacije iz privatnog života.

Upravo je tamo Ella objavila kako ona i suprug Charles Pearce planiraju okrenuti novu stranicu u životu, i to izvan Zagreba, a objasnila je i kako će kupiti novi automobil te kako su napokon odlučili koje će ime dati svom drugom djetetu kada dođe na svijet.

"Napokon smo se odlučili oko imena za bebu, oko auta koji ćemo kupiti idući tjedan. Još samo da kuću riješimo i mogu roditi u miru. Idući tjedan pohodimo Istru za kućama i zemljištima. Ako znate za neka zanimljiva, šaljite u inboks", poručila je sljedbenicima Ella, no čini se kako je ubrzo njezin inboks zatrpan porukama, pa je objavu brže-bolje obrisala.

Ipak, bilo je i to sasvim dovoljno da njezini obožavatelji pokrenu raspravu o tome kako se jedan od najpoznatijih domaćih parova seli u Istru, dok su neki komentirali kako se vjerojatno radi o potražnji vikendice.

Ella zbog supruga još uvijek nije otkrila spol djeteta, no istaknula je kako će imati jednako originalno ime kao i njihova mezimica Balie Dee.

Njezino ime spoj je Elline i Charlesove omiljene turističke destinacije i početnog slova imena Ellina oca i Charlesove majke.

Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

Voditelji IN magazina prihvatili izazov: "Ko neki animalni zvukovi iz zoološkog" I Nova BUZZ