Rade planove

Jedan od najpopularnijih domaćih parova seli se iz Zagreba nakon rođenja drugog djeteta?

Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik trenutačno sa suprugom Charlesom Pearceom čeka drugo dijete, no poštuje njegovu želju te ne otkriva spol.

Ella Dvornik jedna je od naših najuspješnijih blogerica.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Baš je bila sretna Ella Dvornik podijelila je snimku s Charlesom dok se prisjećala važne uspomene: ''Ovo mi je najbolji dan...''

Kći preminulog kralja funka Dine Dvornika samo na Instagramu ima više od 440 tisuća obožavatelja s kojima svakodnevno dijeli razne anegdote i informacije iz privatnog života.

Upravo je tamo Ella objavila kako ona i suprug Charles Pearce planiraju okrenuti novu stranicu u životu, i to izvan Zagreba, a objasnila je i kako će kupiti novi automobil te kako su napokon odlučili koje će ime dati svom drugom djetetu kada dođe na svijet.

"Napokon smo se odlučili oko imena za bebu, oko auta koji ćemo kupiti idući tjedan. Još samo da kuću riješimo i mogu roditi u miru. Idući tjedan pohodimo Istru za kućama i zemljištima. Ako znate za neka zanimljiva, šaljite u inboks", poručila je sljedbenicima Ella, no čini se kako je ubrzo njezin inboks zatrpan porukama, pa je objavu brže-bolje obrisala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Ipak, bilo je i to sasvim dovoljno da njezini obožavatelji pokrenu raspravu o tome kako se jedan od najpoznatijih domaćih parova seli u Istru, dok su neki komentirali kako se vjerojatno radi o potražnji vikendice.

Ella zbog supruga još uvijek nije otkrila spol djeteta, no istaknula je kako će imati jednako originalno ime kao i njihova mezimica Balie Dee.

Njezino ime spoj je Elline i Charlesove omiljene turističke destinacije i početnog slova imena Ellina oca i Charlesove majke.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kobe Bryant (Foto: Getty) Celebrity Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

Voditelji IN magazina prihvatili izazov: "Ko neki animalni zvukovi iz zoološkog" I Nova BUZZ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene