Elizabeta Brodić glumit će u novoj seriji Nove TV, "Drugo ime ljubavi".

Galerija


Mlada hrvatska glumica Elizabeta Brodić nova je zvijezda serije "Drugo ime ljubavi" koja će se od jeseni početi prikazivati na Novoj TV. 

Lijepoj Elizabeti to će biti debi u jednoj dnevnoj seriji.  Glumit će lik djevojke Lole, a već je gledateljstvu najavila kako se radi o priči punoj intriga, obrata, zanimljivih i složenih likova. Uz nju u seriji će se pojaviti i Linda Begonja, Vlasta Ramljak, Olga Pakalović, Barbara Rocco, Jagoda Kumrić, Mislav Čavajda, Slavko Juraga, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i još mnoga poznata imena našeg glumišta.

Elizabeta je vrlo mlada te još nije postala veliko ime domaće estrade no po svemu sudeći pred njom je svijetla budućnost. Ova glumica ljeto je provela na godišnjem odmoru na otoku Visu. 

Puneći baterije za sve izazove koje pred nju donosi nova radna sezona, Elizabeta je na svom Instagramu objavila niz fotografija sa svog odmora. Uživala je na Visu i Kvarneru, a njezine fotografije u oskudnim badićima definitivno privlače pažnju. 

Bujna smeđa kosa, vitko tijelo i lijepo lice, kao i glumački talent ove glumice, garantiraju joj uspjeh i osvajanje srca publike, a sudeći po njezinim provokativnim fotkama, obožavatelji će često i na društvenim mrežama i na televizijskim ekranima moći uživati u čarima ove mlade dame. 

Najslađi klinac generacije zaradio je milijune pa pokleknuo pod teretom slave, a ovako izgleda danas