Pozitivne reakcije

Domaća glumica o drastičnoj promjeni koja je sve oduševila: "Ne bih inače imala hrabrosti"

Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Andrea Paić) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (FOTO: Dnevnik.hr) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Martina Stjepanović (Foto: Andrea Paić) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) +0 Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Galerija

Martina Stjepanić glumit će u seriji naziva "Drugo ime ljubavi" Nove TV.

Televizijsku glumicu Martinu Stjepanović domaći su gledatelji zavoljeli kroz lik Lidije Masle u popularnoj seriji Nove TV "Na granici", a vjerujemo kako će ih oduševiti, osim u novoj sezoni, i u novoj seriji naziva "Drugo ime ljubavi" u kojoj ćemo je također uskoro gledati.

Pogledaj i ovo Katarina Baban (Foto: Nova TV) Bliži se kraj avanture U ulozi zlice odlično se snašla, a njezin najveći obožavatelj zaključio je da ju je s guštom odigrala

Martina se za snimanje marljivo pripremala kako bi u novu ulogu ušla bez ikakvih problema.

"Prije samog snimanja imali smo probe gdje smo se upoznavali s materijalom i radili na njemu. Također, budući da prelazim odmah iz jedne serije u drugu, bilo je potrebno napraviti i neke fizičke, to jest vizualne promjene", otkrila nam je.

Jedna od fizičkih promjena kojoj se Martina podvrgnula je i drastična promjena frizure, što smo uočili već u ranim ljetnim mjesecima.

"Promjena imidža je zapravo i nastala zbog nove serije i nove uloge koju sam dobila, i drago mi je da se dogodila jer sama ne znam kada bih skupila hrabrosti ovako posvijetliti i skratiti kosu. Doslovno sve reakcije okoline su bile pozitivne, uključujući i moju", priznala je glumica.

Uoči priprema, ljeto je iskoristila za odmor, uživanje u morskim radostima ali i svojim ritualima za opuštanje.

"Pamtit ću ljeto po mojim ljudima, po najranijem odlasku na plažu ikad, po restoranu gdje sam uživala gledajući kako se hrana priprema kao da sam gledala najbolju predstavu, po smijehu, po “našim situacijama. Svatko ima svoj ispušni ventil i rituale za ouštanje, tako da jedino što bih preporučila svima je da slušaju sebe i da si bezbrižno dopuste uzeti vrijeme za sebe, svoje ispušne ventile i rituale”, otkrila nam je Martina.

Novu seriju "Drugo ime ljubavi" uskoro ćemo gledati u programu Nove TV, a provjerili smo kakva je Martina po pitanju ljubavi.

"Vjerujem u ljubav u svim pogledima i mislim da je neizostavan dio sreće, bilo da se radi o osobi, poslu, ljubimcu, moru, pjesmi, mjestu, čemu god", zaključila je Martina.

Nova serija nastaje pod redateljskom palicomJosipa Žuvana kao glavnog redatelja, a režiju potpisuju i Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac.

''Ne znamo tko smo dok ne upoznamo ljubav'', polazišna je točka za glavnu radnju serije koju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas. Okosnica radnje je fatalna i nemoguća ljubav koja spaja, zamalo uništi, ali i spašava dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova.

Serija okuplja izuzetnu glumačku postavu, pa ćemo tako u novoj seriji vidjeti snažne karaktere koje će utjeloviti Elizabeta Brodić, Linda Begonja, Vlasta Ramljak, Olga Pakalović, Barbara Rocco, Jagoda Kumrić, Mislav Čavajda, Slavko Juraga, Konstantin Haag, Marko Todorović, Arija Rizvić, Dragan Veselić, Franka Klarić, Maja Jurić. Nove karaktere utjelovit će i već dobro poznata i omiljena lica iz projekata Nove TV poput Ecije Ojdanić, Momčila Otaševića, Martine Stjepanović, Katarine Baban, Stjepana Perića, Dade Ćosića, Vladimira Posavca, a u novoj seriji vidjet ćemo i pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'', glumca Slavka Sobina, ovaj put u potpuno drugačijoj ulozi.

Nova serija Nove TV donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će ove jeseni zasigurno prikovati gledatelje ispred malih ekrana.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +8 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić u rijetko viđenom izdanju: Ljepotica se razgolitila u badiću koji grli obline
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene