Elisabetta Canalis proslavila je 41. rođendan.

Galerija


Talijanska glumica Elisabetta Canalis poznata je i kao jedna od rijetkih dama koja je bila uspjela osvojiti srce nekad najpoželjnijeg neženju u svijetu slavnih, svog kolegu Georgea Clooneyja s kojim je u vezi bila dvije godine.

Vezani članci Elisabetta Canalis Zavela je jednog od najpoželjnijih muškaraca svih vremena, a njihov prekid njemu nije dobro sjeo Elisabetta Canalis Bivša djevojka Georgea Clooneyja pokazala bradavice na Tjednu mode u Milanu

Danas 41-godišnju Elisabettu proslavila je i rečenica da on bolje utječe na nju nego bllo kakvi estetski zahvati jer se uz njega osjeća mlađe.

A da i dalje izgleda mlado pokazala je ovo je ljeto koje je iskoristila za uživanju u toplim danima na moru, a na plažama je pokazivala svoje senzacionalno tijelo na kojima joj zavide i mlađe kolegice.

Njezina povijest izlaženja s muškarcima je poprilično bogata, pa tako znamo da je ljubila nogometaše Christiana Vierija i Reginalda Ferreiru Da Silvu kao i redatelja Gabrielea Muccina.

S Georgeom je provela dvije godine, a vezu su prekinuli 2011. godine, samo mjesec dana nakon njegova 50. rođendana.

"To je jako teško i jako privatno, i nadamo se da ćete svi poštivati našu privatnost", bili su tada izjavili.

Elisabetta se 2014. godine udala za svog sunarodnjaka Briana Perrija, dva tjedna prije Georgeova vjenčanja s odvjetnicom Amal Alamuddina. Godinu dana kasnije rodila je kćer Skyler.

Obožavateljice poludjele za poznatim bratom zbog njegova isklesanog torza, uspoređuju ga s Bradom Pittom

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju