Tjedan mode u Milanu okupio je brojna poznata lica, među kojima je i ono 41-godišnje glumice Elisabette Canalis.

Galerija


Elisabetta Canalis najpoznatija je po vezi s jednim od najpoželjnijih holivudskih frajera, glumcem Georgeom Clooneyjem.

Vezani članci George Clooney, Kelly Preston Najveći šarmer stari poput vina, a prije lijepe supruge koja ga je oborila s nogu ljubio je pozamašan broj slavnih žena Julianna Margulies i George Clooney Nekad su bili najpopularniji par s malih ekrana, a čini se da je kemija postajala i iza kamera?

A 41-godišnja Talijanka se na Tjednu mode u Milanu itekako potrudila da sve oči budu na njoj, kao i sve naslovnice žutog tiska.

Naime, atraktivna brineta pokazala je doslovno sve što je imala u prozirnoj majici koju je nosila ispod zanimljivog odijela, a mnogi su primijetili kako je prštala samopouzdanjem, pa je potpuno jasno kako je ovo bio pomno smišljeni trik za privlačenje pažnje.

Podsjetimo, Elisabetta je s 58-godišnjim Clooneyjem provela ukupno 2 godine prije prekida u lipnju 2011. godine. Nakon njega, dotična je za bivšeg ljubavnika imala samo riječi hvale, no itekako je zbunila javnost svojim intervjuom za slavni časopis People.

Naime, tamo je rekla kako je Clooney jedna od najboljih osoba koje je imala priliku upoznati te muškarac koji je najviše poticao njezinu ženstvenost, ali da je njihov odnos više bio kao onaj oca i kćeri nego ljubavnika. Time je dolila ulje na vatru višegodišnjim šuškanjima kako Clooney skriva da je gay te kako plaća svoje partnerice kako bi sakrio pravu istinu.

Kako god bilo, Elisabetta je od 2014. godine sretno udana žena za kirurga Briana Perrija, a 2015. godine na svijet je došla njihova kćer Skyler Eva.

Fanovi 53-godišnju glumicu optužili da koristi previše botoksa, ona se sjajno snašla s odgovorom