stručnjak objasnio

Govor tijela Meghan Markle puno prije braka s princem Harryjem otkrio je njezinu stranu koju vješto pokušava sakriti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle je 2016. godine promovirala seriju "Suits", a sttručnjak za govor tijela otkrio je kako je još onda bila jako neprijateljski nastrojena.

Stručnjak za govor tijela Jesus Enrique Rosas u videu na YouTubeu je ispričao kako je vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle još puno prije ulaska u kraljevsku obitelj pokazivala "neprijateljsko ponašanje", prenosi Daily Mail. Analizirao je njezin govor tijela dok je promovirala seriju "Suits" 2016. godine, a sudeći po onome što je vidio dok je razgovarala s novinarom Rubenom Jayjom, zbog jednog joj je detalja "pala" maska s lica.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Novinar je izmiješao pitanja koja joj je postavljao i čula je nešto što nije očekivala te je stručnjak procijenio kako je odmah stala u napadački stav. "U ovom slučaju vidim neprijateljstvo", zaključio je. "Pokušava igrati na sigurno te je uljudna prema čovjeku koji je intervjuira, no nekoliko detalja ju je potpuno razotkrilo", komentirao je Rosas.

Nije siguran jesu li ekspresije Meghanina lica posljedica stresa ili nezadovoljstva, ali ističe kako je vojvotkinji oduvijek bilo teško sakriti tenzije. Isto tako, nije česti slučaj da se ponaša uljudno, više je spremna za napad nego za prijateljstvo.

Nije tajna da Meghan Markle nije najpopularnija osoba u javnom životu Velike Britanije, pogotovo nakon što su ona i princ Harry početkom prošle godine odstupili sa svih kraljevskih dužnosti i preselili se u Los Angeles. Gotovo svakodnevno se nađu na udaru kritika svog svojih poteza, a svakim intervjuom koji da Meghan ima sve manje obožavatelja. I dok ju jedni hvale što se maknula od britanske kraljevske obitelji, drugi smatraju kako je to bio potpuno nepotreban potez jer svejedno očekuje da će živjeti kao članica britanske monarhije, što više nije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene