Nadmašila samu sebe!

EKSKLUZIVNO: inMagazin donosi snimke iz Severininog backstagea

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U priloženom tekstu doznajte što vam donosi današnji inMagazin.

- Emisiju počinjemo ekskluzivom - donosimo vam snimke iz backstagea Severininog koncerta u Rijeci. Ne propustite pogledati kako su se pjevačica i njezina mnogobrojna ekipa pripremali za nastup. Na rasprodanom koncertu Severina je u produkcijskom smislu nadmašila samu sebe. U svakom slučaju o njezinom će se koncertu još dugo pričati.

Pogledaj i ovo Melodije Jadrana - 1 Ovog lipnja Splitom će i ove godine zasvirati Melodije Jadrana, a na pozornicu će se popeti i hrvatska senzacija Baby Lasagna u nesvakidašnjem duetu!

>> VIDEO Fatalna zavodnica u svojem najboljem izdanju!

- Vrijeme je za bečki Waltzer. Beč je u jednoj od najljepših i najstarijih palača okupio kremu društvenog života Austrije, ali i mnoge svjetski poznate osobe.  Nenad Hervatin otkriva nam za koga su se prikupljala sredstva na jednom od najprestižnijih europskih luksuznih događaja u organizaciji Ujedinjenih naroda.

- Sve do sredine srpnja posjetitelji će u Zagrebu moći pogledati osobna i najznačajnija djela Pabla Picassa. Osigurana su na više od pola milijuna eura, zbog čega su Klovićevi dvori pretvoreni u najsigurnije mjesto u zemlji. Osim pod nebrojnim osiguranjem, čuvaju se i u specifičnim mikroklimatskim uvjetima, a oštetiti ih može čak i preveliki broj posjetitelja. Saša Knežić je, ni ne znajući, prisustvovao ugradnji alarma, no snimanje mu je bilo zabranjeno.

- Udala se za princa kad je imala samo 20 godina. Bila je poznata po svom humanitarnom radu. Ljudi diljem svijeta obožavali su je zbog njezine dobrote i zato je nazvali "Kraljicom srca". Naravno - riječ je o princezi Diani. Malo prije tragične nesreće u Parizu, Lady Di prodala je svoje haljine kako bi prikupila novac za one kojima je to najpotrebnije. Tad je izjavila kako ju je na taj čin potaknuo njezin sin, princ William. Nedavno se u Londonu održala aukcija glamurozih toaleta. A koja je haljina postigla najvišu cijenu te kakve nam detalje o Diani otkriva njezin osobni dizajner  - reći će vam Svjetlana Matić.

- Udruga Veliko srce Malom srcu bavi se djecom čije je zdravlje narušeno teškim srčanim problemima. Nedavno je pokrenuta humanitarna akcija kojoj su se priključile najveće domaće zvijezde kako bi pomogli dječici koja se hrabro bore za normalan život. Nenad Hervatin.

- Pripremite se za savjete modne blogerice koja je u Arena centru pronašla čak 75 odjevnih kombinacija za sve uzraste, od tinejdžera do poslovnjaka, od jutrnje kave do noćnog izlaska. Lana Samaržija.

InMagazin gledajtena Novoj TV od 17:25 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene