Dobrodošli u klub!

VIDEO Fatalna zavodnica u svojem najboljem izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što nam je u Sceni pokazala kako to izgleda pred sam koncertu, Severina je pokazala svoje najbolje izdanje na prvom koncertu u Rijeci. Pogledajte VIDEO!!

Popularna Severina sinoć je otvorila je svoju dugoočekivanu  turneju 'Dobrodošao u klub' koncertom u Rijeci. Obožavateljelji su željno čekali taj dan, a Severina ih nije razočarala.

Pogledaj i ovo showbuzz Spektakl - uskoro! Ukoliko ste izgubili svaku nadu - Severina ima rješenje za vas!

Prvi pogledajte VIDEO sa sinoćnjeg nastupa. Cijela dvorana je orila, a odlično raspoložena Severina nije skidala osmijeh s lica!

>> Seve u ležernom izdanju prije koncerta: Vodi nas u obilazak prije velikog koncerta

Da je u 'Dvorani mladosti' bilo vruće, dokazuju i fotografije s koncerta na kojem je Severina pokazala svoju savršenu figuru. Seksi trikoi, crna koža, perje... sve to se smišljalo mjesecima kako bi naša najveća diva mogla zasjati u punom sjaju. Severina je zaludila cijelu dvoranu i sve je zavela svojim šarmom.

Svaki korak na pozornici se planirao mjesecima, a kako je sve to izgledalo iza scene i kako su tekle pripreme pogledajte u videu!

Iznimna ekipa

Umjetničko vodstvo turneje je preuzela međunarodna kazališna organizacija 'Pandur Theaters' koja je u svijetu, a i kod nas poznata prije svega po svojim intrigantnim kazališnim i interdisciplinarnim projektima u drami, operi i baletu.

Umjetnički voditelj Tomaž Pandur je jedan od najzanimljivijih i najnagrađivanijih europskih kazališnih redatelja s autorski prepoznatljivim rukopisom, koji po pravilu ne preuzima poznate, nego stvara nove trendove

Tu je i iznimna međunarodna umjetnička ekipu: od filmskog i video umjetnika Dorijana Kolundžije iz Galerije 12, dramaturginju Liviju Pandur, koreografa Anžea Škrubeja i njegov plesni ansambel Maestro, za tehnički dio zadužan je Željko Radočaj dok kostimografiju potpisuje Marko Mitanovski koji je imao priliku surađivati i surađuje sa svjetskim glazbenicima i umjetnicima poput Beyonce, Lady Gage, Skunk Anansie, Katie Melua, Sophie Elis – Bextor, Paloma Faith, Immodesty Blaize, Bishi, Broken Hearts i mnogim drugima. Markove kreacije su poznate po skulpturalnoj, kazališnoj formi, detaljiziranim konstrukcijama I preciznoj geometriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene