Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stara ljubav se ponovno rasplamsala pa je Hani zatvorio svoju produkcijsku tvrtku u Egiptu, spakirao kovčege i sa svojom dragom preselio se u Zagreb.


Jedan od producenata nagrađivanog dokumentarnog filma "Control Room", Egipćanin Hani Salama još se kao 16-godišnjak zaljubio u Splićanku. Fatalan susret dogodio se tijekom njegova posjeta tetki u gradu pod Marjanom.

Vezani članci Predsjednik RH Zoran Milanović Milanović se žestoko obrušio na HRT: ''Vi ste plaćenici, ovo je sramota. Gori ste od Yutela, vi ste korumpirana televizija'' Andrej Plenković u Splitu Plenković o predsjedniku: "Svatko polaže svoj vijenac, to je rezultat nekulturne komunikacije." O platformi: "Beroš je dobio jasan nalog, mora to napraviti"

'Plavuša, plave oči, meni se cijeli film usporio, ono ja sam se zaljubio na licu mjesta', prepričava.

Nakon nekoliko mjeseci mladenačke romanse, Hani se morao vratiti u Egipat i 17 godina se nisu vidjeli ni čuli.

Smrt egipatskoga glumca oplakuju mnogi njegovi kolege ističući njegove profesionalne, ali i ljudske kvalitete.

'Onda je ona sa dvije prijateljice došla u Egipat pa je jedna druga prijateljica njoj rekla pa što se ne javiš Haniju i ona se meni javila i to je to', kaže jednostavno.

Stara ljubav se ponovno rasplamsala pa je Hani zatvorio svoju produkcijsku tvrtku u Egiptu, spakirao kovčege i sa svojom dragom preselio se u Zagreb. Njegova ljubav je u metropoli radila kao odvjetnica, a on se, tri i pol godine borio da u novom gradu uđe u produkcijski biznis.

Par se u međuvremenu vjenčao i odlučio da će im se kći roditi u Splitu, u koji su se preselili lani.

Njihovu cijelu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook