snima film u susjedstvu

Velika holivudska faca danima boravi u Beogradu bez da je gotovo itko to znao, no sada ga je odala fotka iz Teslina muzeja!

Edward Norton (Foto: AFP) Edward Norton (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Norton (Foto: AFP) Edward Norton (Foto: AFP) +0 Edward Norton (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Edward Norton posjetio je Muzej Nikole Tesle u Beogradu i fotografirao se s osobljem.

Glumac Edward Norton pridružio se kolegama Danielu Craigu i Kate Hudson na snimanju filma "Nož u leđa 2" koje se odvija u Beogradu.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi su pozvani DRUŠTVENE MREŽE GORE Okupio toliko ljepotica na jednom mjestu!

Tamo je danima boravio gotovo neprimjetno, no sada ge je odala fotografija iz Muzeja Nikole Tesle koja je osvanula na Instagramu.

"Hollywood u Beogradu", napisala je na svojem Instagramu direktorica muzeja Ivona Jevtić uz fotku s Nortonom koja je izazvala lavinu oduševljenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝓘𝓿𝓸𝓷𝓪 𝓙𝓮𝓿𝓽𝓲𝓬 (@ivonajevtic)

Prije toga je objavila i jednu na kojoj je Kate Hudson, koja je muzej posjetila s kćerkicom Rani Rose, a uz nju je odala i kako se slavna holivudska plavuša ponašala. 

"Prelijepa Kate Hudson svojom je neposrednošću pokazala da, iako je toliko slavna, živi kao sav normalan svijet", nahvalila je glumicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝓘𝓿𝓸𝓷𝓪 𝓙𝓮𝓿𝓽𝓲𝓬 (@ivonajevtic)

Nortona je za vikend u centru grada susrela i novinarka portala Noizz.rs koja ga je, zbog maske i sunčanih naočala jedva prepoznala, a zatim je uspjela s njim izmijeniti nekoliko riječi i snimiti par njegovih fotki.

I Craig je u Beograd došao bez ikakve velike pompe i osiguranja, a sa sobom je poveo svoju 29-godišnju kćer Elle koju je dobio s bivšom suprugom Fionom Loudonom.

Nakon što odrade sve predviđene scene u susjednoj Srbiji, film se nastavlja snimati u Kanadi i SAD-u.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matea Jelić, zlatna olimpijka Celebrity Njihova ljubav možda nije preživjela, ali i više je nego očito da se i dalje dobro slažu, zajedno su uživali i u Sinju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene