Edward Furlong i Ron Jeremy snimljeni su zajedno na Novu godinu u jednom baru. Fotografija je uskoro postala viralna.

Galerija


Ime Edwarda Furlonga svijetu je postalo poznato kad se kao dječak predstavio u filmu ''Terminator 2: Sudnji dan'', gdje je uz Arnolda Schwarzeneggera glumio dječaka Johna Connora. Tada je imao 14 godina.

Vezani članci Terminator "Ovo nije raj" novi je singl i spot zagrebačkog rock benda uz koji je objavljen i istoimeni album prvijenac Terminator Odličan vokal, glavna dama Terminatora i njezina energična trojka opet nas vode na njima svojstven glazbeni vrtuljak

Iako su mu nakon spomenutog filma predviđali i više nego uspješnu karijeru, sve je pošlo po krivu. U kolovozu je proslavio 42. rođendan i danas izgleda zbilja neprepoznatljivo.

Još je u kolovozu ove godine plijenio pažnju zapuštenim izgledom, a ovih se dana društvenim mrežama počela širiti fotografija iz jednog bara na kojoj je spomenuti glumac snimljen u društvu Rona Jeremyja (66), poznatijeg kao kralja pornofilmova.

Fotografija, koju su mnogi opisali kao jednu od najtužnijih fotografija koju su ikad vidjeli, nastala je na Novu godinu, a snimio ju je jedan gost bara.

Brzo je postala viralna jer obojica izgledaju poprilično loše pa mnogi to imaju potrebu prokomentirati.

''Ron ne izgleda znatno drugačije, osim što je stariji, no nikad ne bih pogodio da je ovo Furlong'', ''Furlong baš ne izgleda dobro. Jadan čovjek, da mu bar neto pruži pristojan posao i vrati ga na pravi put'', ''Edward je potpuno neprepoznatljiv'', neki su od komentara na društvenim mrežama.

Furlong se godinama borio s ovisnošću o alkoholu i drogama, a Jeremyja je 2017. godine nekoliko žena optužilo za seksualno zlostavljanje, što je on negirao.

Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe