Amra Džeko je prije nekoliko dana rekla kako je panika u vezi koronavirusa pretjerana, no više ne misli tako.

Galerija


Nogometaš Edin Džeko trenutačno je u Italiji gdje igra za klub Roma, a s obitelji je, kao i ostatak stanovnika Italije posljednjih dana u karanteni.

Vezani članci Amra Silajdžić (Foto: Press SFF) Samozatajna Amra: Supruga nogometaša Edina Džeke jučer je očarala Sarajevo ljepotom i elegancijom Amra Silajdžić Džeko (FOTO: Instagram) Kakva gesta! Džekina lijepa supruga se rasplakala: "Nismo svjesni što imamo kad smo zdravi"

Njegova supruga Amra na Instagramu je otkrila kako par krati vrijeme dok su zatvoreni kod kuće, a sudeći prema fotografijama, sportski su raspoloženi i treniraju zajedno.

Najpoznatija manekenka iz BiH u nedavnom je razgovoru za portal Klix.ba ispričala kako se ona i suprug trude da situacija s koronavirusom ne utječe previše na njih i na djecu. Iako je prije par dana smatrala kako je panika u vezi širenja virusa pretjerana, sada više ne misli tako.

"Moram priznati da mi više nije tako svejedno. Ako idem u trgovinu, gledam da idem sama. U Rimu nije toliko strašna situacija kao na sjeveru Italije, s obzirom da nije toliki broj zaraženih, oboljelih od koronavirusa, međutim, iste rigorozne mjere se provode i u Rimu", rekla je manekenka.

Tragična vijest: Poginuo Saša Vujnović, pobjednik posljednje sezone reality showa Farma

Gdje je nestala Lana? Sve faze transformacije I Backstage s Miom