Inspirirala ga knjiga

Mjesecima krio da će biti tata: Jedan od najvećih romantika dobio kćer i nadjenuo joj skroz neobično ime

Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Getty Images) Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Getty Images) Princ Harry i Ed Sheeran (Foto: Instagram) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) +0 Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) Galerija

Ed Sheeran i njegova supruga Cherry Seaborn postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Jedan od omiljenih glazbenika današnjice, koji je mnoge bio iznenadio i rastužio viješću da se povlači sa scene, Ed Sheeran i njegova supruga Cherry Seaborn objavili su sretnu vijest da su postali roditelji.

Pogledaj i ovo Ed Sheeran (Foto: Getty Images) ima 29 godina Otišao u mirovinu na vrhuncu slave, pa mjesecima uspješno skrivao da će postati tata

Par koji se poznaje još od srednjoškolskih dana dobio je kćer kojoj su odlučili dati poprilično neuobičajeno i dugačko ime koje glasi Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Za to ih je inspirirala Edova omiljena književna trilogija "Njegove tamne tvari" autora Philipa Pullmana čiji glavni lik nosi ime Lyra Belacqua.

Viješću da je postao tata, 29-godišnji pjevač pohvalio se na profilu na Instagramu gdje je podijelio fotografiju dječjih čarapica i šarenog pokrivača otkrivši da je Cherry rodila prije tjedan dana.

"Bok! Brza poruka od mene jer imam neke osobne novosti koje želim podijeliti s vama. Prije tjedan, uz pomoć sjajnog porođajnog tima, Cherry je rodila našu predivnu i zdravu kći Lyru Antarcticu Seaborn Sheeran. U potpunosti smo se zaljubili u nju. Mama i dijete su sjajno i svi smo u sedmom nebu. Nadamo se da ćete moći poštivati našu privatnost. Šaljem vam puno ljubavi i vidimo se kada dođe vrijeme za povratak", napisao je Ed i tako potaknuo nagađanja kako će se jednom definitivno vratiti glazbi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Da uzima pauzu u karijeri Ed je objavio prošle godine i to kako bi se usredotočio na putovanja i privatni život. On i 28-godišnja Cherry u vezi su pet godina, a vjenčali su se na tajnoj i intimnoj ceremoniji pred 40 ljudi u siječnju 2019. godine.

Upoznali su se srednjoj školi, no izgubili su kontakt kada se ona preselila u SAD na studdij, no 2016. godine vratila se u Veliku Britaniju kako bi bila s Edom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) +0 Matea Ibanez (Foto: Instagram) Celebrity Supruga bivšeg dinamovca pokazala figuru u badiću, fanovi zaključili samo jedno: "Najljepša si žena na Balkanu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene