Zavidna cifra

Zaradio pa se povukao: Sa svojih 200 milijuna funti najbogatiji je britanski glazbenik mlađi od 30

Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) +0 Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Galerija

Ed Sheeran uštedio je zavidnu cifru tijekom svoje bogate karijere, no u svemu prednjači Paul McCartney koji je najbogatiji glazbenik u Velikoj Britaniji neovisno o godinama.

S bogatstvom od čak 200 milijuna funti, Ed Sheeran je postao najbogatiji britanski glazbenik mlađi od 30 godina, a u godinu dana je zaradio još 40 milijuna.

Pogledaj i ovo Ed Sheeran Kakva vijest! Ed Sheeran stiže u Zagreb, objavljeni su lokacija i datum koncerta ove svjetske glazbene zvijezde!

U top deset najbogatijih glazbenika u Velikoj Britaniji mlađih od 30 našli su se svi članovi pop benda One Direction, Sam Smith, Rita Ora te Stormzy. Neovisno o godinama vrh top liste najbogatijih pak drže lord Andrew Lloyd Webber te Paul McCartney koji dijele prvo mjesto s bogatstvom od 800 milijuna funti.

U top 10 najbogatijih su Rihanna, Elton John te Mick Jagger, a ono što je kod Eda Sheerana još zanimljivo je činjenica da je jednako "težak" kao i Rod Stewart te Sting, piše The Sun.

Popularni Britanac objavio je kako uzima predah od glazbe nakon što se vjenčao s Cherry Seaborn, s kojom živi na svom imanju u Suffolku.

Glazbenik ima brojne vile i stanove diljem Velike Britanije, no većinu njih iznajmljuje jer mu trenutačno ne trebaju.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Izrugivali su im se od početka veze, nikome nije jasno kako su završili u braku, a čudni detalji s vjenčanja procurili su u javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene