Ecija Ojdanić pokazala je kako to izgleda kada se u potpunosti opusti na godišnjem odmoru.

Galerija


Ecija Ojdanić punim plućima uživa u ljetnom odmoru kojeg djelomično provodi i radno, no glumica poznata kao kraljica multitaskinga uspijeva spojiti ugodno s korisnim.

Vezani članci Ecija Ojdanić (Foto: Mirko Janković) Kad i s 45 imaš tijelo boginje poput naše poznate glumice, na sebe možeš odjenuti što god želiš Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Ecija najavila novu seriju u klinču sa Slavkom, obožavatelji jedva čekaju prvu epizodu

Fotografije s godišnjeg odmora dijeli gotovo svakodnevno sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu, gdje je posljednjom objavom otkrila kako izgleda u potpuno opuštenom izdanju ali i koja joj je glavna zanimacija.

"Znam da sam se počela opuštati onda kad mi kosa nije srela šampon jedno 5 dana, lice šminku isto tako i kad me uhvati mahnita potreba za kuhanjem", napisala je Ecija uz objavljenu fotografiju.

Osim u kuhanje u dobru hranu, Ecija je poznata i po zdravom stilu životu, ovisna je o trčanju, u što se možemo uvjeriti ako samo jednom bacimo pogled na Ecijine fotografije u kupaćim kostimima ili sportskim izdanjima. Naime, na njezinoj top formi bez pardona joj mogu pozavidjeti i puno mlađe glumice.

Nakon odmora na moru, Eciju čeka povratak u Zagreb i snimanje nove serije Nove TV radnog imena "Drugo ime ljubavi".

Nova serija nastaje pod redateljskom palicom Josipa Žuvana kao glavnog redatelja, a režiju potpisuju i Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac.

''Ne znamo tko smo dok ne upoznamo ljubav'', polazišna je točka za glavnu radnju serije koju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas. Okosnica radnje je fatalna i nemoguća ljubav koja spaja, zamalo uništi, ali i spašava dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova.

Serija okuplja izuzetnu glumačku postavu, pa ćemo tako u novoj seriji vidjeti snažne karaktere koje će utjeloviti Elizabeta Brodić, Linda Begonja, Vlasta Ramljak, Olga Pakalović, Barbara Rocco, Jagoda Kumrić, Mislav Čavajda, Slavko Juraga, Konstantin Haag, Marko Todorović, Arija Rizvić, Dragan Veselić, Franka Klarić, Maja Jurić. Nove karaktere utjelovit će i već dobro poznata i omiljena lica iz projekata Nove TV pa će se uz Eciju Ojdanić tu naći i Momčilo Otašević, Martina Stjepanović, Katarina Baban, Stjepana Perića, Dado Ćosić, Vladimir Posavec, a u novoj seriji vidjet ćemo i pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'', glumca Slavka Sobina, ovaj put u potpuno drugačijoj ulozi.

Nova serija Nove TV donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će ove jeseni zasigurno prikovati gledatelje ispred malih ekrana.

Dva mjeseca nakon iznenadnog razvoda ljubi drugoga, ali ne izgleda entuzijastično