Ecija Ojdanić požalila se fanovima da će ovo biti za nju potpuno drugačiji Uskrs jer će biti sama s mužem i djecom.

Galerija


Glumica Ecija Ojdanić (45) otkrila je fanovima na Instagramu da osjeća tugu jer će ovaj Uskrs biti drugačiji zbog koronavirusa i izolacije. 

Vezani članci COVID bolnica u Beogradu Imaju novih 64 žrtava koronavirusa i gotovo 7000 novozaraženih: Razmatra se pooštravanje mjera Koronavirus, ilustracija Sedam pacijenata i 11 zaposlenih na Odjelu hematologije u Zadru zaraženo koronavirusom. Stožer: "Suzbili smo daljnje širenje virusa"

Naime, Ecija je našla u ormaru košaricu sa uskrsnim jajima koje je radila kod prijateljice prošle godine. "Prvi put nakon iks godina nećemo se naći čoporativno kod Ane nas nekoliko majki s djecom, donijeti raznih boja, drangulija, ljepila, ukrasa. I krenuti farbati i jaja i odjeću, i lijepiti gluposti po sebi i stolu, i ispod stola, puno se smijati, diviti preciznim i kreativnim uradcima, hrabriti lijene i neinspirativne... I raditi ova šašava jaja", napisala je. 

Glumica je istaknula da bojenje jaja kod njezine prijateljice za nju označava početak Uskrsa, koji će ove godine biti potpuno drugačiji. "Provest ćemo ga sami, bez čopora obitelji i prijatelja. Prvi put nećemo ići mojim starcima za Uskrs. Neću jesti mamin bakalar, 'i na crveno i na bilo'. Nećemo farbati s njom jaja u lišću od kapule, i ukrašavati peršinom ,'jer, dušo, šteta farbati jaja pa baciti, a ova farbana u kapuli se mogu pojesti'... Djeca neće tražiti jaja po vrtu, a onda se igrati 'čije jaje ima najtvrđu guzu'", otkrila je Ecija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čistim ja neke ormare i naidjem na košaricu s uskršnjim jajima, ofarbanim kod moje prijateljice za prošli Uskrs. I preplavi me tuga... ovo će biti prvi Uskrs po potpuno novim pravililma. Prvi put nakon iks godina nećemo se naći čoporativno kod Ane nas nekoliko majki s djecom , donijeti raznih boja, drangulija, ljepila, ukrasa. I krenuti farbati i jaja i odjeću , i lijepiti gluposti po sebi i stolu, i ispod stola, puno se smijati, diviti preciznim i kreativnim uratcima, hrabriti lijene i neinspirativne ...I raditi ova šašava jaja. Farbanje jaja kod Ane označava početak Uskrsa. Koji će prvi put biti potpuno drukčiji. Provest ćemo ga sami, bez čopora obitelji i prijatelja. Prvi put nećemo ići mojim starcima za Uskrs. Neću jesti mamin bakalar, “i na crveno i na bilo”. Nećemo farbati s njom jaja u lišću od kapule, i ukrašavati peršinom , “jer, dušo, šteta farbati jaja pa baciti, a ova farbana u kapuli se mogu pojesti”. Neću pomagati mami sjeckati povrće. Za francusku. Nećemo se svadjati koliko dugo se peče janjetina, jer tata uvijek viče da skinemo s ražnja, a Robi, Igor i ja ćemo navijati da ostane još barem pola sata. Djeca neće tražiti jaja po vrtu, a onda se igrati “čije jaje ima najtvrdju guzu”. Neću probati svih 10 vrsta kolača koje bi mama ispekla. Nećemo nagovarati mog šogora da igramo trešetu navečer. Bit ćemo prvi put sami. I nakon poplave tuge, iako ja volim biti u čoporu obitelji i prijatelja, moram naći ljepotu i u ovakvom Uskrsu. Idemo uživati da smo prvi put sami. I da, neodlaskom mojim roditeljima čuvamo njihov život. I pomažemo da ova pandemija što prije stane. I kad krene normalni život , da sve ove stvari poput obitelji, prijatelja, zagrljaja, odlaska u kino, kazaliste, ne uzimam zdravo za gotovo. #ostanidoma #uskrs2020🐰

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Dodala je kako će obitelj i ona biti prvi put sami. "I nakon poplave tuge, iako ja volim biti u čoporu obitelji i prijatelja, moram naći ljepotu i u ovakvom Uskrsu. Idemo uživati da smo prvi put sami. I da, neodlaskom mojim roditeljima čuvamo njihov život. I pomažemo da ova pandemija što prije stane. I kad krene normalni život, da sve ove stvari poput obitelji, prijatelja, zagrljaja, odlaska u kino, kazalište, ne uzimam zdravo za gotovo", zaključila je glumica, koja igra jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Drugo ime ljubavi". 

Obožavatelji su se složili s Ecijom i komentirali kako je napisala istinu na predivan način. 

Zbog bizarne maske i velikih sunčanih naočala glumicu su i fotografi jedva prepoznali na izlasku iz kupovine


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju