Ecija Ojdanić se na društvenim mrežama oglasila iz svog doma gdje ovih dana boravi sa svojom obitelji.

Galerija


Naša glumica Ecija Ojdanić dane u samoizolaciji provodi u društvu svoje obitelji u zagrebačkom stanu, a sa svojim je pratiteljima odlučila podijeliti kako joj prolazi vrijeme i kakve joj misli prolaze glavom.

Vezani članci Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Domaća glumica pokazala kako je izgledala prije 14 godina i otkrila da godine na nju nisu ostavile traga Ecija Ojdanić i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Nakon tjedana teške šminke, domaća glumica na trčanju pokazala kako izgleda bez nje

"Stalno u glavi dozivam život “samo s koronom”. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogibija djevojčice, pa smrt u obitelji. E taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim, da zadržim zdrav razum jest pokušaj održavanja rutine. Buđenje, doručak, vježbanje, ručak, pospremanje nakon ručka, pokušaj čitanja. Mada sam jaaaako dekocentrirana. I baš se moram svojski truditi da mi misli ne lutaju. TV nam je riknuo usred potresa, tj. TV provider, tako da imamo internet i Netflix. Pogledamo film navečer, pregledavam djeci zadaću, vijesti pokušavam slušati samo 2 puta dnevno. Imam toliko posla da zavjet da sredim ormare dubinski nikako da dođe na red. A ne bi bilo loše izbaciti višak stvari iz života. Pogotovo u ova vremena kad smo bolno uvidjeli što je bitno. Život, zdravlje i da smo okruženi našim najmilijima.

Kako vama teče život u doba korone i potresa?", napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj vježba.

U komentarima su joj se javili brojni obožavatelji i prijatelji, među kojima i pjevačica Indira Levak.

"Bravooo! Ali maca broji vidim, mijau", napisala joj je Indira i tako pružila podršku.

Ipak je Meghan iza svega: Otkrili pravi razlog zbog kojeg su se Harry i obitelj odlučili preseliti u Kanadu