Inspiracija mnogima

Zvijezda naše hit-serije i u 46. godini je od ranih jutarnjih sati u teretani: "Kao cura od 25 godina"

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ecija Ojdanić Galerija

Glumica Ecija Ojdanić pohvalila se kako je od ranog jutra u teretani sa svojim trenerom i pokazala "pločice" na trbuhu.

Glumica Ecija Ojdanić (45) često ističe da obožava vježbati, a najviše od svega voli trčanje. Ecija, koja igra jednu od glavnih uloga u seriji "Drugo ime ljubavi", pohvalila se u četvrtak na Instagramu da trenira od ranog jutra. 

Pogledaj i ovo Otvorenje salona žena zmaj Ecija Ojdanić pomutila pamet kratkom haljinom, a u ovom outfitu teško bi itko mogao pogoditi koliko ima godina!

"Moj trener i ja. Sad ne varamo zoru, već zora vara nas", istaknula je glumica i pozirala pred ogledalom sa svojim trenerom. Ecija je pokazala trbušnjake na kojima bi joj mnogi zavidjeli, a pohvalili su ju njezini pratitelji. 

"Moja inspiracija", komentirala je njezina kolegica Mila Elegović.

"Kao cura od 25 godina", napisao je glumičin pratitelj, dok je jedna obožavateljica istaknula kako je "Nada u dobroj formi", a to je ime Ecijina lika u seriji "Drugo ime ljubavi". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj trener i ja. Sad ne varamo zoru, već zora vara nas🌞. Crveno&crno Chiaro&scuro #pojutrusedanpoznaje #preworkout

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Ojdanić je utjelovila Nadu Prpić, glasnu, neobrazovanu, no probitačnu ženu, koja je gotovo potpuno lišena srama. Siromašna je, jedva spaja kraj s krajem i stalno mijenja poslove; od kuharice do sobarice, pri čemu je stalno u nekakvom, najčešće verbalnom sukobu s okolinom. 

Inače, Ecijini kolege iz serije Momčilo Otašević i Elizabeta Brodić nominirani su za Večernjakovu ružu. Momčilo se bori za titulu glumačkog ostvarenja godine, dok se Elizabeta nalazi u kategoriji novog lica godine. 

Emisija ''Provjereno'' za Večernjakovu ružu nominirana je treći put, a reporterka "Provjerenog" Maja Medaković nominirana je za TV osobu godine.

Svečana dodjela Večernjakove ruže bit će održana 20. ožujka u Zagrebu, a za svoje favorite možete glasati SMS-om na broj 60 085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2019 te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasa. Npr. ako glasa za kategoriju 3 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi: RUZA2019 32).

Možete glasati telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo se bira broj kategorije za koju glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV).

Kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu te u prilogu Večernjeg lista – Ekran glasati možete od 27. siječnja do 13. ožujka 2020. do 10 sati.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Frano Ridjan Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Frano Ridjan +3 Frano Ridjan Celebrity Ako je suditi po Franinim izjavama, Maja Šuput će se odlično snaći u novoj ulozi, evo što smo saznali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene