S glumcem Momčilom Otaševićem porazgovarali smo povodom njegove nominacije za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine, a on nam je otkrio pokoji zanimljiv detalj o sebi.

Galerija


Glumac Momčilo Otašević uz sve obveze na snimanju serije "Drugo ime ljubavi" i druge glumačke angažmane pronalazi slobodnog vremena za društvene mreže, no njegov odgovor na pitanje koja mu je omiljena mogao bi vas iznenaditi.

Vezani članci Ivana Paradžiković Nova TV ima 4 nominacije za Večernjakovu ružu: U jakoj konkurenciji su naši glumci, emisija i reporterka! Novoj TV 4 nominacije za Večernjakovu Ružu - 5 Čak 4 nominacije unutar 7 kategorija Nove TV za Večernjakovu ružu: "To nam je potvrda za rad i trud"

Što nam je Momčilo otkrio, saznajte u našem videu.

Momčilo Otašević jedan je od omiljenih glumaca iz serije ''Drugo ime ljubavi'', a nominiran je za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine.

Osim njega, za Večernjakovu ružu nominirana je i mlada glumica Elizabeta Brodić, kojoj je uloga u najgledanijoj domaćoj seriji donijela nominaciju u kategoriji Novo lice godine.

Emisija ''Provjereno'' za Večernjakovu ružu nominirana je treći put, a reporterka "Provjerenog" Maja Medaković nominirana je za TV osobu godine.

Svečana dodjela Večernjakove ruže bit će održana 20. ožujka u Zagrebu, a za svoje favorite možete glasati SMS-om na broj 60 085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2019 te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasa. Npr. ako glasa za kategoriju 3 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi: RUZA2019 32).

Telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo se bira broj kategorije za koju glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV).

Kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu te u prilogu Večernjeg lista – Ekran glasati možete od 27. siječnja do 13. ožujka 2020. do 10 sati.