"Prije probe i puta, jutro u Maksimiru", napisala je Ecija Ojdanić u opisu fotografije na kojoj pozira u prirodi te ističe zavidno utrenirano tijelo.

Galerija


Naša poznata glumica Ecija Ojdanić redovito održava formu vježbanjem, a nakon što je objavila kako je odradila jutarnje trčanje, dobila je lavinu komplimenata.

Vezani članci Slavko Sobin Poznata splitska lica dirljivim riječima čestitali dan svom gradu: "Dok te truju sile zla, znaj da čuvat ću te ja" Ecija Ojdanić Naša glumica sve je raznježila dirljivom objavom na Instagramu: "Susret nakon 96 dana''

"Prije probe i puta, jutro u Maksimiru", napisala je Ecija u opisu fotografije na kojoj pozira u prirodi te ističe zavidno utrenirano tijelo. "Svaka čast, linija perfektna", "Koja dobra linija, svaka čast na upornosti", "Prekrasna", "Kapa dolje", "Uvijek me motiviraš", samo su neki od brojnih komentara njezinih obožavatelja. Pohvale je dobila i od pjevačice Indire Levak.

Ecija se pohvalila i kako se počastila novom frizurom te je otkrila da joj je odlazak frizeru najbolji način opuštanja od svih briga. "Između proba, planiranja ljeta, gostovanja, ljetovanja i čitanja vijesti o broju zaraženih, anestetski odlazak frizeru. Pomogne, barem nakratko", napisala je 45-godišnja glumica uz fotografiju iz omiljenog salona.

Prošetala s dubokim dekolteom i bez grudnjaka, a vjetar joj podizao pripijenu žutu haljinu